Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Napos, száraz idő

2017. június 11. 9:06 // Forrás: VMeteo.hu

Vasárnap a szombati hidegfront teljes légtömeg cseréjét követően ragyogóan napos, mérsékelten meleg, nyári idő vár ránk. A déli óráktól képződő ártalmatlan gomolyfelhőzetből csapadék nem lesz. A kezdetben élénk széllökésekkel kísért mérsékelt északias légmozgás az esti órákra jelentősen gyengül. Vasárnap délután 25°C, este 18°C várható - írja a VMeteo.hu.

Hétfőn fátyolfelhők szűrhetik a nap fényét, mely felhők csapadékot nem adnak. Mérsékelt délnyugati szél fúj, hétfő reggel 13°C, délután 28°C, este 21°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Keddtől péntekig nyári időre számíthatunk, de a napok előrehaladtával a változékonyság is erősödik, szerdától egy-egy helyi zápor, zivatar is kialakulhat. Ebben az időszakban 28°C körüli délutáni hőmérsékleti értékekre számíthatunk.

A jövő hét szombattól szeles időt, hidegfrontot, több fokos lehűlést rajzoltak az időjárási modellek. Egyelőre azonban ne vegyük elő a "megint hétvégére romlik el az idő" pecsétet a fiókból. Ebben az időtávban maradjunk az "esélyes" stemplinél.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.