Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megjelent az Ecoport magazin kilencedik száma

2017. június 15. 10:05
Megújult címlappal és fesztiválmelléklettel kibővülve megjelent portálunk kiadójának ingyenes gazdasági és életmód magazinjának legfrissebb száma, melynek tartalma online is olvasható.

A szerkesztőgárda régi vágya volt, hogy a címlapinterjúban egy karizmatikus női vezetőt is megszólaltathasson. Sándor-Weisz Tímea, a pályázati tanácsadásban, pályázatírásban és projektmenedzsmentben élen járó AAI Tender Kft. ügyvezető tulajdonosa teljes mértékben megfelelt a kívánalmaknak. Az interjúban nemcsak arról esik szó, hogyan vitte sikerre cégét fiatalon, miért a vezetői út volt járható, de a modern nő örök dilemmájáról, a karrier és az anyaság összeegyeztethetőségéről is.

A sorban már kilencedik magazinban többek között a Balaton jelenjébe és jövőjébe is mélyebb betekintést kaphatnak az olvasók. Az Üzlet-trend című rovatban a tavat érintő legfontosabb fejlesztések pozitív hatásai mellett a megnövekedett turistakereslet veszélyei sem maradnak elhallgatva, ami pedig a jelent illeti, a Leltár című rovatban a Balatontól egy kőhajításnyira lévő Lovas Kikötőről olvashatnak.

Nemrégiben nyílt újra a környék egyik kedvenc bisztrója, a Fricska, ahova sikerült leigazolni a Michelin-csillagos Costes étteremből érkezett Mede Ádámot – a fiatal séf gasztronómiai elképzeléseiről és terveiről is vallott. Mindemellett olvashatnak interjút Kovács Endre fotográfussal, a VESC evezősei az olvasót is vízre viszik, de a lóerők szerelmeseinek is ajánlunk tippet.

A szokásokhoz híven ismét bemutatunk néhány hangulatos helyet, ahol elindíthatjuk a gasztrotúrát – úgy mint a nemrégiben nyílt Ámos-hegyi BBQ Étterem Eplényben vagy a Bagolyvár Fogadó Zircen - , de a Gusto Delicate tippjei alapján akár a kertben is nekiláthatnak egy grillpartinak. Aki pedig a finom ízeket, a jó borokat és a prémium minőségű muzsikát együtt szeretné élvezni, azt VeszprémFest mellékletünk kalauzolja el az idei fesztivál kínálatában.

A lap nyomtatott változata mellett online is elérhető az ecoportmagazin.hu oldalon, ahol bővebb terjedelmű riportokat is talál.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.