Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elstartolt a sörfesztivál

2017. június 16. 10:39
Csütörtök este Kocsis Tibi és a Hollywoodoo koncertjével kezdődött el a négy napos sörünnep a Historia Kertben.

Hagyományteremtől céllal az első Historia Kertben tartott sörfesztivált 2013-ban szervezték meg Veszprémben. A 20 ezer négyzetméteres parkban tartott fesztivál csütörtök esti megnyitóján Szücs Balázs, a Historia cégcsoport ügyvezetője elmondta: minden évben nevesebb fellépőkkel és attrakciókkal kívánják változatosabbá tenni a programot. Idén fellép a Hollywoodoo, Kocsis Tibor, Ocho Macho, Péterfy Bori & Love Band, Dallos Bogi, Polgár Peti és a Kozmix is. A sörkínálatról szólva kiemelte, hogy megpróbálták Európa legfontosabb sörtermelési helyeiről elhozni az italok javát. A kínálatban Anglia, Csehország és Magyarország kézműves termékei is megtalálhatók.

Porga Gyula köszöntőjében azt mondta: a fesztivál az elmúlt években bizonyította, hogy igény van a magas színvonalú színpadi produkciókra, és arra, hogy ezeket kellemes körülmények közt finom ételek és italokat fogyasztva hallgathassunk.

A fesztiválon vasárnap estig 50 féle kézműves és nemzetközi sörkülönlegességet lehet kóstolni. A hagyományos ízek mellett a kínálatban megtalálható a szilva, füge, fekete ribizli ízesítésű is. A szervezők idén egy bátorságparkot is létrehoztak, ahol egy extrém nagy hinta és egy „eurobungee” fogadja a szórakozni vágyókat. A gyerekeket póni lovaglás, légvár és labdás játszóautó várja.

Ge. Á.
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.