Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Véghely-díjat kapott Kovács Zoltán

2017. július 1. 3:00
A Köztisztviselők Napja alkalmából Véghely-díjjal ismerték el Veszprém MJV Polgármesteri Hivatal dolgozójának munkáját. Kovács Zoltánnak, a Városüzemeltetési Iroda vezetőjének a díjat Porga Gyula polgármester és Dr. Mohos Gábor jegyző adták át június 30-án.

A 2000-ben alapított Véghely-díjat a város évente egy alkalommal adományozza Veszprém MJV Polgármesteri Hivatalában dolgozó köztisztviselőnek. E díjjal a város a köz szolgálatában végzett kiemelkedő és példaértékű munkát ismeri el. A kitüntetési javaslatot a polgármester, alpolgármesterek és jegyző által alkotott munkacsoport fogalmazza meg és terjeszti a Közgyűlés elé.

A Képviselőtestület 2017. májusi közgyűlésén döntött arról, hogy e díj formájában jutalmazza Kovács Zoltán 22 éve tartó, áldozatos köztisztviselői munkáját.

Kovács Zoltán (archív fotó)Kovács Zoltán (archív fotó)

Kovács Zoltán Székesfehérváron a Jáky József Szakközépiskolában érettségizett út-hídépítőként, majd 1990-ben szerzett diplomát a Széchenyi István Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskola Útépítési és -fenntartási ágazatán okleveles üzemmérnökként. A közigazgatási szakvizsgát 2001-ben teljesítette. Pályája kezdetén másfél évig a balatonfűzfői Nitrokémia Ipartelepeken beruházási előadóként, majd egy rövid ideig a szentkirályszabadjai Tipp GMK-nál műszaki előadóként dolgozott. Közel három évig a Budapesti Geodéziai és Térképészeti Vállalatnál műszaki ügyintézőként földmérési munkákat végzett.

1995. április 1-jén került Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalához, ahol eleinte közlekedési ügyintézőként tevékenykedett, majd 2000. március 20-tól a Városüzemeltetési Csoport vezetésével bízták meg. 2011. május 1-jétől a Városüzemeltetési Iroda vezetője. Kovács Zoltán munkáját a szakmai felkészültség jellemzi, az általa vezetett – sokrétű feladatot ellátó - iroda tevékenysége magas színvonalú. Az ellátandó feladatokkal kapcsolatosan lényeglátó, jól gazdálkodik az anyagi és emberi erőforrásokkal. Vezetői szerepében határozott, de ugyanakkor emberséges, a megértés és az empátia jellemzi. Munkáját lelkiismeretesen végzi, megbízható, szorgalmas, példamutató, elkötelezett köztisztviselő, segítőkész, pozitív személyiségű kolléga.

vehir.hu
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. ma 12:20 A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A megemlékezést minden év április 16-án tartják meg, amely az 1944-ben, immár 80 éve történt borzalmak, a holokauszt magyarországi áldozatainkat emléknapja.   2024. április 16. 16:08 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Javában zajlik az a munka, amely során frissítik a város közbiztonsági és bűnmegelőzési koncepcióját. Az erre létrehozott munkacsoport vezetője, Pálinkás Roland hétfőn számolt be a legújabb fejleményekről. 2024. április 16. 13:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.