Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A kihagyhatatlanok

2017. július 19. 4:29
Az Utcazene Fesztivál nem az egyszeri és megismételhetetlen élményekről híres, idén is ugyanazok a zenekarok lépnek fel minden este, csak más-más színpadon. Mégis találtunk néhány előadót a programban, akiket érdemes felírni a naptárunkba, mert csak egyetlen koncertet adnak a héten.

L'Entourloop ft Troy Berkley & N'Zeng

Szerda 23:30, Hangvilla előtt

A L’Entourloop azt a fajta hip-hop alapú, francia hangulatba áztatott, multikulturális dub reggae-t játssza, amitől bárhol egyből kisüt a nap, a csajok azonnal bikinire vetkőznek, a fiúknak kivörösödik a szeme, és az mp3 lejátszók lemezjátszóvá változnak. A St. Etienne-i duó, The Architect és Deejo 2014-ben jelentette meg első EP-jét, amit 2015-ben Chickens in Your Town című nagylemezük követett, amelyen 13 vendég MC szerepel, és amelyet, ha meghallgatunk, tudjuk, hogy élőben semmilyen körülmények között nem fogunk tudni ellenállni nekik.

Das Universal Druckluft Orchester

Péntek 19:30, Kossuth utca

Utcaszínház. A fesztivál hivatalos honlapja ezt az egyetlen szót fűzte a fellépő nevéhez bemutatkozásként. Aztán a YouTube-videók között válogatva szembesültünk vele, hogy erre tényleg nincsenek szavak.

Magnifico

Szombat 21:30, Hangvilla előtt

A szlovéniai Magnifico a kilencvenes években tűnt fel a Balkán kaméleonjaként. Zenéjét éppúgy inspirálta az egykori Jugoszlávia slágerzenéje, mint a Balkán Beat mozgalom vagy a klasszikus rock, de szívesen játszik a latin világgal, a spagetti westernnel, a szörf rockkal, a diszkóval és a funkyval is.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.