Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fiatalok fellépése az Auer Fesztiválon

2017. augusztus 4. 12:00 // Forrás: fotó: facebook.com/Gárdonyi-Zoltán-Ifjúsági-Kamarazenekar
Pénteken is gazdag programmal folytatódik az Auer Fesztivál. 11:00-tól a Gárdonyi Ifjúsági Kamarazenekar lép fel a Megyeháza Szent István termében, ugyanott 17:30-tól a Zenekadémia Ifjú Művészei Kamaraestjét tekinthetik meg az érdeklődők, 20:00-tól pedig a Hangvillában Rey Chen és a Mendelssohn Kamarazenekar zenél együtt.

A Gárdonyi Ifjúsági Kamarazenekar az egyik legjelentősebb hazai ifjúsági zenekar. Országos és nemzetközi díjakat is elnyert már. Belgiumban az EMJ nemzetközi versenyen első helyezést ért el. Felléptek már Amszterdamban, Belgiumban és Dániában is. Demel Eszter irányítása alatt negyven diák muzsikál az együttesben.

A Zeneakadémia Ifjú Művészei Kamaraesten hallhatunk többek között Bartókot, Lisztet, Chopin-t, Bach-ot. Demény Balázs és Kovalszki Mária zongorán, Kruppa Bálint és Varga Oszkár hegedűn játszik majd.

Rey Chen és a Mendselssohn Kamarazenekar együtt lép színpadra. Rey Chen igazi felfedezőművész, több neves díj tulajdonosa. Egészen fiatalon megnyerte a legnehezebbnek számító Queen Elizabeth Nemzetközi Hegedűversenyt. Kétmillió követője van SoundCloud-on, ahol saját készítésű vicces oktató videókkal jelentkezik a fiatal generáció számára.

Tokos Bianka

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.