Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jobbik: a Fidesz kérjen bocsánatot

2017. augusztus 30. 16:07
Nem Vona Gábornak és a veszprémi Jobbiknak kell bocsánatot kérnie a nyugdíjasoktól, hanem a Fidesznek - írja közleményében dr. Varga-Damm Andrea országgyűlési képviselőjelölt.

Varga-Damm közleménye az alábbiakban olvasható:

Nem Vona Gábornak és a veszprémi Jobbiknak kell bocsánatot kérnie a nyugdíjasoktól, hanem a Fidesznek, amiért szétverte az idősek egészségügyi ellátását, elvett 3000 milliárd forintnyi magánnyugdíjpénztári vagyont, de legfőképp azért, mert a megalázóan alacsony bérekkel elüldözi Magyarországról a nyugdíjasok gyermekeit, unokáit, s ezzel veszélyezteti a nyugdíjak összegének megteremtését. A Fidesztől az idősek a tisztességes nyugdíjak helyett csak uszító, a magánszférát sem kímélő telefonokat kapnak. A kormánypárt egy géphang mögé bújva félre akarja vezetni őket, árkokat ás, és társadalmi csoportokat ugraszt egymás ellen.

A Jobbik ehelyett azt ajánlja: Orbán Viktor ne futamodjon meg Vona Gábortól, legyen benne bátorság és fogadja el az idős emberek problémáiról szóló nyilvános, hazugságvizsgálós tévévitára való kihívást, ne nevezze komolytalannak a nyugdíjasok valódi gondjait!

A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjeként most ugyanerre kérem Ovádi Pétert. Ne eldugott sajtótájékoztatókon fújja, amit Habony Árpád leírt neki, hanem egy élő, nyilvános vita keretében ütköztessük az álláspontunkat a témában. Az időpont és helyszín tekintetében nyitott vagyok.

Ne küldjék oda sajtótájékoztatómra a teljesen felkészületlen riportereiket, akik egy-egy adat skandálásával, az összefüggések ismeretének teljes hiánya mellett butaságokat kérdeznek, majd pedig tudósításaikban merő hazugságokat írnak le.

Ugyanakkor emlékeztetném a "falunapok hősét", hogy a Fidesz a mai napig nem kért bocsánatot a nyugdíjasokat nyomdafestéket nem tűrő stílusban becsmérlő szolnoki polgármester vagy a szépkorúakat „nyuggernek” nevező Kubatov Gábor miatt. Ráadásul az időseket uszító, manipulatív kampányt vélhetően éppen az a Habony Árpád irányítja, akit jogerősen elítéltek egy nyugdíjas házaspár bántalmazása miatt.

Nagyon szomorú a társadalomra nézve, hogy a megye több pontján, önálló gondolat nélkül harsogják a fideszes politikusok ugyanazokat a hazugságokat.

vehir.hu
további cikkek
Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Hétvégén a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei és Porga Gyula, polgármester is néhány óra alatt gyűjtötte össze az önkormányzati választáson való elinduláshoz szükséges támogató aláírásokat. Sőt, volt olyan városrész, ahol a szükséges mennyiség háromszorosa is összejött egy délelőtt alatt. Hétfő délelőtt a jobboldali jelöltek a kampány első napjainak tapasztalatairól tartottak sajtótájékoztatót a Városháza előtt. 2024. április 22. 16:29 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. 2024. április 18. 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.