Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Életveszélyes állapotban a hintabaleset egyik sérültje

2017. szeptember 3. 13:41 // Forrás: hirado.hu/MTI
A várpalotai hintabaleset 18 éves sérültje kritikus, életveszélyes állapotban van, jelenleg intenzív osztályon ápolják - közölte a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója vasárnap az MTI érdeklődésére.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, a Várpalotai Napok rendezvényen a Hunyadi Mátyás téren felállított hidraulikus szerkezet szombaton, működés közben szétesett. Többen megsérültek, volt, aki a hintából kiesett.

A helyszínről négy sérültet – egy férfit, egy nőt és két tizenévest – a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházba vittek. A férfi koponyasérülést szenvedett. Őt vasárnap mentőhelikopterrel átszállították a győri Petz Aladár Kórházba.

Az egyik gyermek nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, de az állapota stabil. A másik két sérült ambuláns ellátás után elhagyhatta a kórházat.

Oláh Attila, a a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója az MTI érdeklődésére elmondta, a 18 éves, a hintabalesetben koponya- és agysérülést szenvedett fiút még szombat este megműtötték. A fiú kritikus, életveszélyes állapotban van, jelenleg intenzív osztályon ápolják.

Az M1 közlése szerint a lezárt területen vasárnap délelőtt is tartott a vizsgálat. Megkezdődött a 30 méter magas, nyolc személyes szerkezet elbontása. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a baleset ügyében foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.