2017. november 21., kedd
Olivér névnap

Tudja, mi a Fricska séfjének kedvenc étele?

Héjában sült burgonya tejföllel, szalonnával és petrezselyemmel.

Édesanyja készítette gyerekkorában hideg téli estéken.

Mindezt a welovebalaton.hu csapata derítette ki, akik vettek kilenc kedvelt balatoni séfet és egy kilencszer két képből álló fotósorozatot készítettek a legnépszerűbb balatoni vendéglátóhelyek és szakácsaik kedvenc, saját készítésű ételéről. A stáb célja ezzel az volt, hogy egy kicsit rávilágítsanak, kik is állnak a közönségkedvenc éttermek ízletes fogásai mögött, és kik azok, akik nélkül néha egy fikarcnyit sem érnének a helyek - de legalábbis kevésbé rajonganánk értük.

Fotó: Heim Alexandra - We Love BalatonFotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

Az elkészített fotósorozatban persze nem is az étel a legérdekesebb számunkra (nyilván az is), hanem hogy Veszprémnek és a Fricskának ismét sikerült felkerülnie a legjobbak listájára.