Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C

Bogyi a kiskandúr gazdit keres

2017. szeptember 24. 11:50
A 3 hónapos cicát először ideiglenesen örökbe fogadták már, de most újra gazdát keres. A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat.

"Állatbarátok találták ezt a kiscicát egy forgalmas helyen, ahol nem maradhatott. Szerencsére nagyon gyorsan sikerült ideiglenes befogadót találni neki, de Bogyi egy igazi, végleges gazdira vár.

Az állatorvosi rendelőben megtörtént a külső – belső élősködőmentesítés, sőt már befejezett oltási programmal rendelkezik a fiatalúr. Bogyi nagyon aktív kiscica, aki szereti ideiglenes befogadója használati tárgyait áthelyezni a lakás egyik pontjáról a másikra. Igazi kis rosszaság, de emellett egy igazi kis emberközpontú kedves cica, aki szeret az emberhez bújni és hangosan dorombolni, nagyokat játszani"- írja Facebook oldalán az Állatvédő Egyesület Veszprém.

Ha szeretné örökbefogadni Bogyit, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20 / 288 3728
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin:

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.