Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nagy családként ünnepelt a Continental

2017. szeptember 30. 4:34
A Continental veszprémi vállalata a közelmúltban, a Családi napon látta vendégül munkatársait, ahol a kikapcsolódás és a szórakoztató programok mellett a hozzátartozók a gyárat és a jármű tesztpályát is megtekinthették.

A Családi nap délelőttje gyár- és tesztpálya látogatással kezdődött, valamint targoncaversenyt is tartottak a munkatársaknak. A nap később a Jutasi úti sportpályán folytatódott, ahol minden korosztály találhatott az érdeklődésére számot tartó programokat. A színpadon fellépett Bellus István humorista, Wolf Kati énekesnő, Bódi Guszti és a Fekete Szemek együttes, a Canestoga country táncosai, de volt hip-hop táncshow valamint zenés gyermekműsor is.

Napközben nyolcállomásos családi vetélkedőt is szerveztek, ahol ügyességi játékok és izgalmas feladatok várták az indulókat. Emellett volt gyermekrajz verseny, kispályás női és férfi futball torna, streetball, petanque, csocsó, szimultán sakk és íjászat. Nagy sikere volt a dolgozói csapatversenynek is, melyben a vállalat különböző területeiről háromfős csapatok versenyeztek ügyességi és logikai feladványokat megoldva.

Pápai Tamás ügyvezető igazgató kiemelte: a mindennapi kihívások között fontos megpihenni, jól érezni magunkat hozzátartozóink és tágabb értelemben vett Continental családunk társaságában. Ezt a célt szolgálta a jövőre 25 éves jubileumát ünneplő veszprémi vállalat rendezvénye. Pápai Tamás hozzátette: mivel év elején tért vissza a veszprémi gyár élére Németországból, több éves kihagyás után számára is újra az első családi nap volt az idei. - A mai munkaerőpiaci helyzetben elengedhetetlen, hogy ehhez hasonló programokat szervezzünk, ahová a munkatársak családtagjaik, rokonaik, barátaik társaságában ellátogathatnak. Most már nem csak bemutatjuk a munkahelyet, hanem pluszt, különleges élményeket is igyekszünk nyújtani munkatársainknak ilyenkor - mondta.

(X)

Forrás: Veszprémi7Nap

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.