Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gyepmesteri telepről gazdához

2017. október 29. 11:49
Szomorúan néz, de csak azért, mert gazdát szeretne. A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat.

A menhely melletti gyepmesteri telepre került ez a német juhász jellegű, de a fajtánál kisebb termetű kutya. Nagyon fiatal, talán 1-2 éves lehet. Barátságos természetű. Úgy tudják, hogy korábbi gazdái csavargós természete miatt nem tudták további tartását vállalni, így társával együtt leadták a gyepmesteri telepen. Most új gazdi jelentkezését várják- írja Facebook-oldalán az Állatvédő Egyesület Veszprém.

Ha szeretné örökbefogadni ezt az ebet, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20 / 368 0744
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin:

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.