Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Stresszkezelés 1x1

2017. október 30. 14:19

"Nem érdemes az embernek magát stresszelni, mert vagy van egy problémára megoldás, és akkor miért izgatod magad, vagy nincs és akkor is minek?" - Dalai láma

Idegeskedünk, ha meleg van...idegeskedünk ha esik az eső. Stresszesek vagyunk a munkánk miatt, de akkor is ha éppen nincs munkánk. Feszültséget okoz a pénz, a karácsony, a hétköznapi teendők tömkelege.

Miért nem tudunk igazán kikapcsolni? Mi kell ahhoz, hogy a feltöltődés tényleg felhőtlen legyen? Hogyan lehet a napi bosszúságok és nehézségek ellenére mégis megtalálni a belső békénket?

Az interaktív workshop során gyakoroljuk az elengedést, a lazítást, hogy az év további része valódi kikapcsolódás legyen.

Tematika:
- Mit mutat a numerológiai képlet?
Minden résztvevő pár mondatos személyes elemzést kap, hogy a születési képlete alapján mi a legfőbb stressz forrás és az életében és ezen hogyan érdemes változtatni, mi a megoldás kulcsa.
- Elengedés a gyakorlatban
Különböző gyakorlatok segítségével tapasztaljuk meg, hogy milyen jó érzés az elengedés energiája. Ahhoz, hogy béke legyen a lelkünkben, meg kell szabadulnunk a lehúzó energiáktól, mint például az aggódás, harag, félelem.
- Stresszkezelés a hétköznapokban
A workshop végén olyan, minden nap használható technikákat fogok átadni, amelyek segíteni fognak a hétköznapi viharfelhők elűzésében.

További információk

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.