Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kitálalt a szocialista polgármester ex-sajtósa: „Béla nem hülye, csak g..i”

2017. november 3. 21:05 // Forrás: Pesti Srácok
Döbbenetes vallomást tett közzé egy újságíró, akit évtizedeken át csak a régi ajkai szocialista bástya, Schwartz Béla házi újságírójaként, sajtósaként és bizalmasaként emlegettek. Láng György Géza a közelmúltban vonult nyugdíjba, mindenki úgy tudta, önszántából. Most kiborult az a bizonyos bili, utolsó külsősként írt cikkének bojkottálása után a sajtós kipakolt. Őszinte vallomásában még Simicska Lajos elhíresült szállóigéjét is kölcsönözte - írja a Pesti Srácok.

A PestiSrácok.hu is többször foglalkozott az ajkai viszonyokkal, hogy a Veszprém megyei várost több ciklus óta irányító MSZP-s polgármester miként tartja kézben az ügyeket, és hogy miként terrorizál az ellentmondást nem tűrő városvezető. Láng György Géza comming outja tökéletesen lefesti az ajkai sajtóviszonyokat és azt, miként tenyerelnek rá a sajtóra a szoci kiskirályok, már ahol erre van hatalmuk. Ajkán a helyi önkormányzat által finanszírozott médiában hosszú évek óta nem jelenhet meg a kormányzó párt. A Fidesz helyi képviselői olyannyira tiltó listán vannak, hogy a nevüket sem szabad leírni. A történetek eddig városi legendának is hathattak, de a polgármester volt sajtósa most első kézből számolt be az ukázokról és az ajkai szoci-terrorról.

Láng György Géza írása a Bakonyi Kilátóban jelent meg. Ebben felidézte, hogy egy jótékonysági rendezvényről írt tudósítást, amit azért nem engedtek megjelenni a városi lapban, mert szerepelt benne két tiltott név, két fideszes képviselő neve.

Az egyik Fülöp Zoltáné, akinek a nevét nemcsak leírni, hanem nyilván kimondani is szörnyű, hiszen Schwartz Béla polgármester még a képviselő-testületi üléseken is csak „egyes számú feljelentő”-ként aposztrofálja (bár lehet, hogy ő a kettes számú, amennyiben éppen Ravasz Tibor a fő ellenség, akinek a neve ugyancsak a tiltott szavak közé tartozik a városi sajtóban

– írja Láng, majd hozzáteszi, hogy a következő tiltott név pedig az övé, azóta, hogy Schwartz Béla a fejébe vette, bizalmasa súg a Fidesznek.

Veszprém megye utolsó szocialista bástyájának vezetője azután, hogy megtört a bizalma, minden pozícióból eltávolította korábbi házisajtósát, bizalmasát. Előbb a városi tévé éléről, majd az online szerkesztőség vezetői pozíciójából menesztették Láng György Gézát. A televízió élére ő maga ajánlotta személyes barátját, aki viszont olyannyira nyíltan baloldali, hogy személyes posztjaiban rendre támadja a Fidesz vezetőit, nem is titkolva, ő hű a kapott feladathoz.

Utólag kiderült: vesztemre. Schwartz Béla ugyanis nem hülye, csak g..i. Hamar kiszámolta, hogy ha Sanyink profi újságíró, akkor nyilván képes lesz hetilapot is szerkeszteni. Hogy igaza volt-e, azt ítélje meg a Nyájas Olvasó, az én munkaviszonyomat mindenesetre indoklás nélkül szüntették meg azonnali hatállyal, miután kilátásba helyeztem, hogy megjelentetném a Fidesz közleményét is Ajka pályázati „sikereivel” kapcsolatban (amihez egyébként a szerkesztő bizottság egy soha vissza nem vont, bár régóta nem alkalmazott határozata értelmében joguk volt – pontosabban lett volna…)

– fogalmaz az ex-sajtós.

vehir.hu
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben választás 2024 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben Felléptek a politikai színtérre a veszprémi ellenzék képviselőjelöltjei is, miután szerda délután hivatalosan is bejelentették, hogy a város tizenkét egyéni választókerületében kik indulnak. A sakktáblán a helyezkedés lezajlott, a jelöltek közt több régi és néhány új név is szerepel, egy közülük pedig az országos politikából nyergelne át a veszprémi városháza padsorába. 2024. április 11. 9:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.