Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Báthory és a Vetési volt a legaktívabb iskola az Európai Mobilitási Héten

2017. november 7. 14:46
Jutalmul mezeket vehettek át a veszprémi önkormányzattól kedd délelőtt.

Szeptember 15. és 22. között Veszprémben is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez. Az egyhetes program során „Közös út, közös jövő!” szlogennel rendeztek közlekedéssel kapcsolatos programokat a városban. A rendezvénysorozat zárónapján az autómentes nap keretében általános-és középiskolás diákoknak a lezárt Wartha Vince utcában, a Stadion parkolójában szerveztek különböző sport-és ügyességi játékokat, programokat, bemutatókat.

A legtöbb diákot az általános iskolák közül a Báthory, a középiskolák közül pedig a Vetési Albert Gimnázium mozgatta meg. A két intézmény jutalmul kedd délelőtt feliratozott sportmezeket vehetett át a veszprémi önkormányzat nevében Ovádi Péter képviselőtől.

A politikus a tanulók aktivitását megköszönve azt mondta, Veszprém a jövő nemzedékeinek épül, amely csak akkor lehet sikeres, ha mindenki tesz valamit a környezetéért.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba A beavatkozást fogom javasolni holnap a kormánynak – így válaszolt az Index kérdésére Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter arra, hogy szerdán dönt a kormány az üzemanyagárak esetleges szabályozásáról.  ma 12:56 Hova tűnt a belvárosi Fortuna-szobor? Hova tűnt a belvárosi Fortuna-szobor? Pár napja eltűnt a talapzatról a belváros egyik ikonikus szobra. Utánajártunk, hol lehet most a Fortuna-szobor és láthatják-e még valaha a veszprémiek? tegnap 15:51 Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Hétvégén a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei és Porga Gyula, polgármester is néhány óra alatt gyűjtötte össze az önkormányzati választáson való elinduláshoz szükséges támogató aláírásokat. Sőt, volt olyan városrész, ahol a szükséges mennyiség háromszorosa is összejött egy délelőtt alatt. Hétfő délelőtt a jobboldali jelöltek a kampány első napjainak tapasztalatairól tartottak sajtótájékoztatót a Városháza előtt. tegnap 16:29 Ma van a Föld napja: felelősséggel tartozunk bolygónk megóvásáért Ma van a Föld napja: felelősséggel tartozunk bolygónk megóvásáért Április 22-e a Föld napja, egy olyan globális esemény, amely felhívja a figyelmet bolygónk védelmére, arra, hogy ennél nincs sürgetőbb az emberiség számára. A Föld napja célja, hogy tudatosítsa az emberi tevékenységek környezetre gyakorolt hatásait, és ösztönözze a fenntartható cselekvéseket. tegnap 12:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.