Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
1°C
2024. március 19. József
Veszprém
1°C

Másodszor is megrendezik a Retronic Fesztivált

2017. november 22. 11:49
December 9-én a szervezők ismét elhozzák a 90-es évek meghatározó zenéinek képviselőit az Arénába.

A fesztivált három veszprémi vállalkozó álmodta meg azzal a céllal, hogy felelevenítsék a 90-es évek zenéjét.

Az eseményt Hegedűs Barbara önkormányzati képviselő is támogatja.Az eseményt Hegedűs Barbara önkormányzati képviselő is támogatja.

Szalay Zsolt szervező elmondta, szeretnék, ha az esemény meghatározó lenne Veszprém kulturális életében, és több generáció számára lehetne szórakozási lehetőség. A tavalyi siker után, amikor 2000 vendég vett részt az eseményen, és a sok pozitív visszajelzés miatt döntöttek úgy, hogy idén is megszervezik az eseményt. Elmondta, az eddigi jegyeladások is azt jelzik, hogy idén is sokan kíváncsiak lesznek a programra.

Az idei fellépők között van a Splash, a Happy Gang, az Ámokfutók, a V-tech, a TNT, az UFÓ és a Desperado együttes, külföldi sztárfellépő a La Bouche.

További részletek a www.retronicfesztival.hu oldalon olvashatók.

Tokos Bianka
Szalai Csaba
további cikkek
Rockzene történelmi környezetben Rockzene történelmi környezetben Harmincnál is több zenekar ad élő koncertet az idei Rock Palota Fesztiválon, amelyet június 14-én és 15-én rendeznek meg Várpalota történelmi központjában, a Thury-várnál. A kétnapos, ingyenes rockzenei rendezvényen olyan országos hírű bandák is fellépnek, mint a Mobilmánia vagy épp az Akela. ma 9:34 Mérföldkőhöz érkezett a VeszprémFest Mérföldkőhöz érkezett a VeszprémFest Hétfő délután a Budapest Music Centerben ismertették a 2024-es fellépők neveit. Ahogy azt már megszokhattuk, megint ígéretes a névsor az egyébként húszéves fesztiválon. 2023. december 4. 17:55 Bejelentették a 2024-es Paloznaki Jazzpiknik első fellépőit Bejelentették a 2024-es Paloznaki Jazzpiknik első fellépőit Az ünnepi készülődés jegyében a szervezők bejelentették a 2024. augusztus 1-3. között meghirdetett 12. Paloznaki Jazzpiknik első nagyszínpados fellépőit. 2023. november 29. 11:57 Memoár egy álomról: jubileumi könyvvel és filmmel jelentkezett a VeszprémFest VeszprémFest Memoár egy álomról: jubileumi könyvvel és filmmel jelentkezett a VeszprémFest Veszprémben az álmok valóra tudnak válni. Még akkor is, ha olyan hihetetlennek tűnő álomról van szó, mint az, hogy arénákat megtöltő világsztárok muzsikáljanak egy relatíve pici város ékes terein. Húsz év koncertjei, a VeszprémFest rá a példa, melynek legizgalmasabb pillanatait most könyvben és filmen is felidézhetjük. 2023. november 24. 17:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.