Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Zűrzavar a Jobbiknál - Rig Lajos a balliberális Kész mellett

2017. november 29. 16:47 // Forrás: Azonnali.hu
A napokban Rig Lajos jobbikos parlamenti képviselő Kész Zoltán mellett agitált. Majd rövid időn belül a párt az eddigi jelölt, Varga-Damm mögé állt be. Most mi van?

Közelmúltban Kész Zoltán veszprémi fórumán megjelent a Jobbik parlamenti képviselője, Rig Lajos. Aki fel is szólalt az esten, és egekbe magasztalta a balliberális Kész Zoltánt. Sőt a támogatására szólította fel a jelenlevőket. Ha valaki ezt tréfának, vagy rémálomnak gondolná, nézze meg a fórumon készült videót ITT.

Rig Lajos és felesége szavaz a 2015-ös tapolcai időközi országgyűlési választásonRig Lajos és felesége szavaz a 2015-ös tapolcai időközi országgyűlési választáson

Ez azért furcsa, mert Veszprémben a Jobbik mutatta be elsőként 2018-as jelöltjét Varga-Damm Andrea személyében.

Mintha erre rájöttek volna a pártközpontban is, mert gyorsan kijelentették, az ő jelöltjük továbbra is Varga-Damm Andrea. Ezt erősítette meg Galambos István, a Jobbik Veszprém megyei elnöke is, miután megkérdeztük őket az eset kapcsán.

A fentieket olvasva teljesen érthetetlen a Jobbik kommunikációja. Most igazából kit támogatnak? A saját jelöltjüket? Kész Zoltánt? Azt a balliberális nézeteket való képviselőt, aki támogatná a bevándorlást, elutasította a Czeglédy-ügyben a diákok kártalanítását?

Három évvel ezelőtt a Jobbik szavazói tudták, hogy egy radikális nemzeti pártra szavaznak. Most nem lehet tudni, kit és mit támogat ez a párt.

Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője a videó szerint azt mondja: Kész Zoltánt kell támogatni. Aztán sajtóérdeklődésre a párt azt mondja, továbbra is Varga-Damm Andrea a jelöltjük. Akkor most mi van?

Három megoldás van ebben a kommunikációs káoszban!

  • Egyik, Rig Lajos nem tudja, mit mondott. Ez egy országgyűlési képviselőnél elég nagy baj.
  • Másik, a Jobbik nem tudja, mi van. Ez még nagyobb baj. Ez megengedhetetlen egy parlamenti pártnál!
  • Harmadik, pontosan tudják mit akarnak: káoszt! Ez már veszélyes ránk, választókra nézve.

A Jobbiknál egy fontos dologról feledkeznek meg. A választóikról. Pedig a pártnak erős akaratú, elkötelezett bázisa van, akik biztos nem örülnek annak, hogy egyik nap egyik, másik nap másik jelölt támogatására szólítják fel őket.

vehir.hu
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben választás 2024 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben Felléptek a politikai színtérre a veszprémi ellenzék képviselőjelöltjei is, miután szerda délután hivatalosan is bejelentették, hogy a város tizenkét egyéni választókerületében kik indulnak. A sakktáblán a helyezkedés lezajlott, a jelöltek közt több régi és néhány új név is szerepel, egy közülük pedig az országos politikából nyergelne át a veszprémi városháza padsorába. 2024. április 11. 9:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.