Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

A félős Batuval már lehet ismerkedni

2017. december 2. 20:28
Sőt, örökbe is fogadható! A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat.

"Iszonyatosan fél, teljesen új számára most minden. Autóba önkéntesünk után ügyesen beszállt, érdeklődve, nézelődve, csendben utazott. Rendelőbe érve kissé (inkább nagyon) megszeppenve, ám nyugodtan viselkedett. Élősködő mentesítése megtörtént, ezután ő is menhelyünkre költözött. Sétálni szívesen ment, kicsit még tanulnia kell, de úgy tűnik nem lesz ezzel gondja"- írja a kutyáról Facebook-oldalán az Állatvédő Egyesület Veszprém.

Ha szeretné örökbefogadni Batut, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

20 / 368 0744 vagy 20 / 288 3728

allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin:

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.