Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Hógömb épül az Óváros téren

2017. december 4. 13:53
Érdekes szerkezet készült hétfő délelőtt az Óváros téren. A Hógömbnek nevezett sátor a héten számos adventi pillanat helyszíne lesz majd.

December 6. és 10. között délután 4 és este 7 óra között színpadi programokkal, Kabóca játéktérrel és adventi fajátszóparkkal várja a látogatókat a Hógömb rendezvénysátor az Óváros téren. Ezeken a napokon a 14 méter átmérőjű, hógömb formájú sátor sötétedéskor különleges megvilágítást kap.

December 9-én 16.30-kor Berecz András Kossuth-díjas énekes mesemondó lép színpadra, de itt lesz a Kiskalász Zenekar Sünkarácsony című műsorával, és koncertet ad Bársony Bálint Artisjus- és Fonogram-díjas szaxofonművész és zeneszerző is Hangszersimogató karácsony címmel.

Emellett Veszprém Város Vegyeskarának Vokálja, a Dúdoló Népzenei Műhely, a Kőris Zenekar, a Veszprémi Ifjúsági Táncegyüttes és a Gerence Hagyományőrző Néptáncegyüttes is műsort ad majd az öt nap alatt, kedd délelőtt pedig a néhány napja Magyarorzágra érkezett lapp Mikulás, Joulupukki is idelátogat majd.

vehir.hu
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.