Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Soros-tervről szóló konzultáció minden idők legsikeresebb konzultációja

2017. december 15. 15:10
A részvétel minden eddigi rekordot megdöntött, több mint 2,3 millióan töltötték ki a konzultációs ívet- tájékoztatott Ovádi Péter, a Fidesz választókerületi elnöke péntek délután Veszprémben.

Ovádi a részletekről szólva elmondta, összesen 2 349 991-en töltötték ki a konzultációt, ebből 2 171 500 postai úton, az interneten pedig 178 491-en válaszoltak.

A fideszes politikus a választókerületnek köszönetet mondva elmondta, hogy bár a kérdőívek feldolgozása most is tart, de a részleges eredmények alapján már látszik, hogy a magyarok elsöprő többsége nemet mond a Soros-tervre.

„A magyarok egyértelművé tették, hogy nem akarják, hogy Soros és Brüsszel Magyarországból bevándorlóországot csináljon”- mondta.

Ovádi szerint a magas részvételből látszik, hogy a Soros-terv és az erőltetett bevándorlás elutasítása egy pártokon átívelő nemzeti ügy, amelyet az emberek pártállástól függetlenül fontosnak tartanak.

Kész Zoltán a betelepítés mellett

A Fidesz választókerületi elnöke emlékeztetett: a jelenleg Veszprémet és környékét az országgyűlésben képviselő Kész Zoltán már többször egyértelműen kifejezte állásfoglalását a betelepítési kvóta mellett. Ebből szerinte az látszik, hogy nem a választókörzetben élőket képviseli, hanem a bevándorlást.

Ovádi Péter péntek délután tartott sajtótájékoztatót a soros-tervről a fidesz veszprémi pártirodájábanOvádi Péter péntek délután tartott sajtótájékoztatót a soros-tervről a fidesz veszprémi pártirodájában

Ovádi elmondta azt is, hogy az Országgyűlés ezen a héten a kormánypártok kezdeményezésére határozatot fogadott el a Soros-terv végrehajtásáról szóló európai parlamenti határozattal szemben, amely szavazáson Kész Zoltán meg sem jelent. Szerinte Kész ezzel is szembe ment a választókerületben élők akaratával.

Soros személyesen is beszállt a magyar kampányba

A Soros-terv végrehajtásában a legnagyobb akadályt jelenleg a magyar kormány ellenállása és a Nemzeti Konzultáció jelenti, ezért a Soros-birodalom egyre nagyon nyomást helyez hazánkra. Dollármilliókat mozgat meg azért, hogy eltávolítsa a bevándorlásellenes Orbán kormányt, hogy helyére egy gyenge, elvtelen kormányt ültessen, amellyel aztán végrehajthatja a Soros-tervet- mondta a választókerületi elnök.

A legújabb hírek szerint Soros György bevándorlásszervező irodákat akar nyitni magyar vidéki városokban, hogy megerősítse hálózatát. Legutóbb Pécsett tiltakoztak ez ellen. Ovádi szerint félő, hogy a jelenlegi országgyűlési képviselőnél, Kész Zoltánnál fenn áll a veszély, hogy az irodák létrehozásában segítőleg fog fellépni. Kijelentette: ezek ellen a Fidesz-KDNP határozottan fog kiállni.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Hétvégén a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei és Porga Gyula, polgármester is néhány óra alatt gyűjtötte össze az önkormányzati választáson való elinduláshoz szükséges támogató aláírásokat. Sőt, volt olyan városrész, ahol a szükséges mennyiség háromszorosa is összejött egy délelőtt alatt. Hétfő délelőtt a jobboldali jelöltek a kampány első napjainak tapasztalatairól tartottak sajtótájékoztatót a Városháza előtt. 2024. április 22. 16:29 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. 2024. április 18. 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.