Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
4°C
2024. március 19. József
Veszprém
4°C

Díjazta dolgozóit a VKSZ Zrt.

2017. december 16. 4:27
Karácsonyi fogadást tartott a VKSZ Zrt. péntek délután az Arénában, ahol az év legkiemelkedőbb dolgozóinak járó kitüntetéseket is átadták.

Az ünnepi délután alkalmával Porga Gyula köszöntötte a közüzemi szolgáltató munkatársait, az egész város nevében kifejezve hálájukat az élhető városért tett fáradozásaikért. Hangsúlyozta: a köszönöm szó valóban nem csak üres frázis, hiszen nem akad olyan idelátogató vendég, aki ne dicsérné Veszprém tisztaságát és rendezettségét, amely nagyrészt az ő érdemük, az utolsó kis fogaskeréknek számító emberig. A polgármester azt is hozzátette, a VKSZ olyan bástya, amire a változó rendszerek között is mindig lehet számítani, és ha valami gond van, ők mindig megoldják azt.

Dr. Temesvári Balázs, a VKSZ Zrt. vezérigazgatója szerint a társaság dolgozói méltán lehetnek büszkék magukra, egyénileg és közösségként is, hiszen ők azok, akik könnyebbé teszik a városlakók mindennapjait. „Fontos, hogy együtt gondolkodva tudjunk értéket teremteni a városban, együtt építkezzünk, amiben úgy látom, évről évre egyre jobbak teljesítünk” – fogalmazott. Az eredményesség szép visszacsatolása a Virágos Magyarország Mozgalom fődíja is, és abban, hogy Veszprém európai szinten is meg tudja magát mutatni, minden egyes dolgozó munkája benne van.

Az erőfeszítéseket a cég nem csak szavakkal díjazta, de ekkor adták át az Év dolgozója elismeréseket is, melyeket hetedik éve hagyományosan egy szellemi és két fizikai munkavállaló kap. Ahhoz, hogy valaki jelölt lehessen, számos kritériumnak kell megfelelni, például az adott személynek minimum két éve a VKSZ-nél kell dolgoznia, ezen felül feladatellátása példaértékű, együttműködő attitűd, segítőkészség jellemzi.

Az Év dolgozója díjat idén négy jelölt vehette át: a szellemi állományból, a Gazdasági Igazgatóság részéről Csomasz Gergő kontrolling csoportvezető, a fizikai állományból Ferenczi Ernő karbantartó, az Intézményüzemeltetési Igazgatóság, egyéb városüzemeltetési csoportjának munkavállalója, valamint Kaposy Tivadar műszerész, a Hőszolgáltatási Igazgatóság dolgozója, míg a VHK Nonprofit Kft. munkavállalói közül Gönczi Zoltán, hulladékgazdálkodási koordinátor lett az év dolgozója.

Csomasz Gergő 2014 végén csatlakozott a VKSZ Zrt.-hez pénzügyi csoportvezetőként. A területen elvégzett racionalizáció hatására jelentős költség megtakarítást tudott realizálni a társaság. Feladatát mindig magas szakmai színvonalon látja el. Ma már ő irányítja a vállalati átszervezés során kialakított kontrolling csoportot is, havi terv és tényelemzésekkel, folyamatos információadással támogatja a szakigazgatóságok eredményes munkáját. 2017-ben kiemelkedő szerepe volt a hulladékgazdálkodáshoz szorosan kötődő NHKV (Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.) sikeres adatszolgáltatásában. Szakmai tudása, elkötelezettsége és a feladatokhoz való hozzáállása példa értékű mindenki számára.

Csomasz Gergő, Temesvári BalázsCsomasz Gergő, Temesvári Balázs

Ferenczi Endre 2008 óta tagja a cégnek. Az egyéb városüzemeltetési feladatok mindegyikében a legjobb munkaerőnek számít. Szaktudása kiemelkedő, a munkavégzésben rendkívül rugalmas és megbízható, minden esetben a probléma gyors elhárítására, a feladat megoldására törekszik. Munkáját mindig megbízhatóan, pontosan, precízen, gyorsan és roppant kreatívan végzi. Amennyiben a cégen belül más szakterületnek azonnali szüksége van beugró segítségre, rá mindig lehet számítani, de munkán kívül is kollégái, felettesei rendelkezésére áll. Munkatársaival közvetlen és barátságos, jó munkaviszonyt ápol.

Kaposy Tivadar 2009-ben érkezett a társasághoz diszpécseri munkakörbe. Feladatai az üzemviteli rendszer folyamatos ellenőrzésén kívül az ügyfelek fogadása, hibabejelentések felvétele, napi munkák adminisztrációs rögzítése, telefonközpont kezelése volt. Az esetenkénti nagyszámú ügyfélforgalom mellett ez nem könnyű feladat. Ebben a minőségében a telemechanikai rendszeren, illetve üzemvitelben jelentkező hibákat időben felfedezte és pontosan jelezte. Megbízhatóságának és szakmai ismereteinek elismeréseképpen 2017. októbertől ügyeletes műszerész munkakörbe lépett.Munkatársaival kapcsolata kifogástalan, segítőkész, tevékenységében szakmai önállósága példamutató. Konstruktív javaslatai támogatják a hibátlan üzemvitelre való törekvést.

Temesvári Balázs, Kaposy Tivadar, Ferenczi Endre, Csomasz Gergő, Gönczi Zoltán, Horváth ZoltánTemesvári Balázs, Kaposy Tivadar, Ferenczi Endre, Csomasz Gergő, Gönczi Zoltán, Horváth Zoltán

Gönczi Zoltán több mint 17 éve dogozik a veszprémi közszolgáltatónál. A „VHK” Nonprofit Kft. alapítása óta hulladékgazdálkodási koordinátorként tevékenykedik. Neki köszönhető a hulladékok precíz és pontos nyilvántartásának vezetését lehetővé tevő modul fejlesztése, az új válogató csarnok zökkenőmentes átadása, a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés szervezett lebonyolítása. Szakmai irányításával történik a haszonanyagok nyilvántartása, újrahasznosításra történő átadása. Szakmai tudása, szakterületi tapasztalata miatt nemcsak munkatársai tisztelik, de a cég partnerei és a hatóságok munkatársai is nagyra becsülik. Elkötelezetten környezettudatos a munkahelyén és a magánéletében egyaránt, a szemléletformáló akciók kitalálója, aktív résztvevője, de a biciklizz a munkahelyedre élharcosa is. Megbízható, lelkiismeretes, precíz munkaerő, a csoportmunkából mindig kiveszi a részét, nagy munkabírású, emellett rendkívül barátságos, pozitív kisugárzása mindenki számára példaértékű.

Kisfiilmmel emlékeztek meg az elmúlt évrőlKisfiilmmel emlékeztek meg az elmúlt évről

Az év dolgozóinak járó elismerések mellett a VKSZ Zrt. emléklappal jutalmazta a törzsgárda jubiláló tagjait, majd a társaság a Petőfi Színház műsorával és közös ebéddel ünnepelt.

Bertalan Melinda
Domján Attila
további cikkek
Az előzetes eredmények szerint Putyin a szavazatok több mint 87 százalékát kapta Az előzetes eredmények szerint Putyin a szavazatok több mint 87 százalékát kapta A szavazatok 87,29 százalékát kapta meg az orosz elnökválasztáson Vlagyimir Putyin hivatalban lévő államfő a jegyzőkönyvek 99,75 százalékának feldolgozása után - jelentette be Ella Pamfilova, az orosz központi választási bizottság elnöke. tegnap 14:55 Kilőtt a Veszprém kártya népszerűsége márciusban, a jövőben tovább bővül a kedvezmények köre Veszprém kártya Kilőtt a Veszprém kártya népszerűsége márciusban, a jövőben tovább bővül a kedvezmények köre Idén március 1-től éledt újjá a Veszprém kártya, azóta pedig meredeken emelkedik a népszerűsége a veszprémiek körében. Porga Gyula polgármester azt ígérte, a jövőben tovább bővül a kedvezmények köre, amit a kártyatulajdonosoknak biztosít a város. tegnap 22:11 Idén is indulnak vonatok a horvát tengerpartra Budapestről Idén is indulnak vonatok a horvát tengerpartra Budapestről Az Adria InterCity június 18-tól szeptember 30-ig heti három alkalommal közlekedik a horvát tengerpartra, Splitbe Budapestről - közölte az MTI-vel a MÁV-START vasárnap. tegnap 10:52 Talpra Magyar Péter, hív a haza! Talpra Magyar Péter, hív a haza! Mivel a rendszer megdőlt péntek délután három órakor az Andrássy úton, ahol egy nagyobb pedagógustüntetésnyi ember gyűlt össze – majd sétált tovább egy része Karácsony Gelgőre - a belbudai Petőfi-imitátor zászlóbontásán, ezért ez már nem is publicisztika, csupán egy lábjegyzet Magyar Péter bestseller életművén.   tegnap 14:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.