Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
8°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
8°C

2018 – a mi évünk

2018. január 1. 4:08
Mondhatjuk, minden esztendő a mienk. Ez igaz is. De 2018 a kormányzatnak köszönhetően a családok éve lesz. És ez nem üres szólam!

A kormány részéről az elmúlt nyolc év fókuszában mindig a közösség, a család állt. Nem véletlenül, hiszen egy erős, tartással rendelkező ország csak erős családokra támaszkodva tud sikeres lenni. Nagyon fontos ennek a felismerése, kimondása. De még fontosabb kormányzati támogatása.

Minden egyes kormányzati tevékenyég mögött ez a cél állt. Az ország biztonsága, a gazdaság fejlesztése, a nyugdíjasok támogatása, a gyerekétkeztetés, a vállalkozások terheinek könnyítése, táboroztatások, babakötvény…. Mind-mind egyetlen irányba vittek minket: a családok irányába vitték az egész országot.

Mert ez alól senki nem tudja kivonni magát. Mert ez a gondolkodás mindenkire hat, mindenkit segít. Még a magányosan, egyedül élőket is. Hiszen egy boldogabb, gyerekzsivallyal teli országban, közösségben jobb élni. Ott több a mosoly, a kacaj. Ott jobb az élet.

Ennek a folyamatnak az igazi megkoronázása a mostani esztendő. Bölcsődefejlesztés indul, nő a kétgyermekes családok adókedvezménye, a diákhiteles kismamák fellélegezhetnek, a lakáshitelesek 1 milliót leírhatnak az adósságukból… (Részletek erről ITT.)

A konkrét intézkedéseken túl számtalan ötlet, program láthat napvilágot, amelyek újabb és újabb ötleteket generálnak.

Ezért mondom, 2018 a mi évünk lesz. A családok éve. 2018 a jövőnkről is szól. Arról, hogy folytatódik ez a folyamat vagy megáll.

Ez az év a családok, a választások éve lesz!

Pethő Imre
további cikkek
2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. tegnap 15:09 Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Miniszteri kitüntetéseket adott át a meteorológiában dolgozó szakembereknek kedden Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Budapesten, a HungaroMet székházában, a meteorológia világnapja alkalmából. A díjazottak között ott van Kovács Győző veszprémi helytörténész, meteorológus, portálunk vendégszerzője is. tegnap 13:34 A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap vallás A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását. tegnap 10:58 Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' A Pápa melletti Kúp település határába is telepítettek egy légvédelmi egységet, amiből összesen tizenegy darabot vásárolt a Magyar Honvédség Izraeltől. A vaskupola néven is ismert haditechnikai rendszer volt az, ami megvédte a zsidó államot attól, hogy tavaly még nagyobb pusztítást végezzen a Hamás terrorszervezet. tegnap 8:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.