Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Új irodát nyitott a Fidesz Veszprémben

2018. január 3. 11:26
A Kossuth utca alján lévő új „Narancspont” nem csak a kampány közeledtét jelzi, hanem a politikusokkal való találkozást is segíti - mondta Navracsics Tibor uniós biztos az iroda szerdai átadóján.

Az új iroda nyitásával az elmúlt pár évben hagyománnyá vált kezdeményezését szeretné folytatni a Fidesz - erről beszélt Navracsics Tibor uniós biztos, aki szerint a választópolgárok egy új felületet kapnak ahhoz, hogy könnyebben megismerkedhessenek a párttal, programjával és képviselő-jelöltjeivel. „A Narancspontban a választókat érintő problémákat és ügyeket is megvitathatjuk" –mondta.

„A mostani választási kampány közeledtét egyértelműen jelzi, hogy a veszprémi Fidesz irodát nyitott a városban. A kampány adta lehetőségeket ki akarjuk használni, de a hely nem csak erről fog szólni, hiszen terveink szerint a Fidesz politikusai a jövőben fogadóórákat is tartanak majd itt”- emelte ki a politikus rátérve arra, hogy az irodában helyi, országos és az európai uniós politikusokkal is kapcsolatba lehet majd lépni.

Porga Gyula, Ovádi Péter és Navracsics Tibor a fidesz új irodájának szerdai megnyitójánPorga Gyula, Ovádi Péter és Navracsics Tibor a fidesz új irodájának szerdai megnyitóján

Porga Gyula polgármester szerint a pártnak van már tapasztalata abban, hogy miként tudnak közelebb kerülni a választópolgárokhoz, hiszen Veszprémben már korábban is voltak Narancspontok. A polgármester elmondta, az irodában várják a veszprémieket, hogy megfogalmazzák javaslataikat, ötleteiket és kritikáikat is.

„A Narancspontot hivatalosan szerdán adtuk át, az iroda csütörtöktől várja az érdeklődőket, hogy közéleti témákról és a városi fejlesztésekről is beszélgessünk”- mondta Ovádi Péter, a Fidesz választókerület elnöke.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. 2024. április 18. 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben választás 2024 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben Felléptek a politikai színtérre a veszprémi ellenzék képviselőjelöltjei is, miután szerda délután hivatalosan is bejelentették, hogy a város tizenkét egyéni választókerületében kik indulnak. A sakktáblán a helyezkedés lezajlott, a jelöltek közt több régi és néhány új név is szerepel, egy közülük pedig az országos politikából nyergelne át a veszprémi városháza padsorába. 2024. április 11. 9:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.