Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Nagy lehetőségek előtt Veszprém

2018. január 4. 8:34
Ovádi Péter, a Fidesz választókerületi elnöke osztja meg újévi gondolatait olvasóinkkal.

"Úgy gondolom, abban mindannyian egyetértünk, hogy Veszprém és tágabb környezete az egyik legszebb része Magyarországnak. Legfontosabb feladatomnak azt tartom, és ez idáig is az vezérelte munkámat, hogy ne csak lakóhelyünk szépségével büszkélkedhessünk, hanem elmondhassuk azt is, hogy Veszprém és a térsége az egyik legélhetőbb térsége az országnak."

"A 2017-es évre visszatekintve örömmel nyugtázhatjuk, hogy számos olyan elképzelést sikerült megvalósítani, amik mind-mind ezt a közös célt segítik elő. Veszprémben egészségház épült, bölcsődét és idősek otthonát bővítettünk, beltéri utakat újítottunk meg, a munkanélküliség pedig stabilan 2% alatt van. Erős megyeszékhelyünk viszont csak akkor lesz, ha a térség is követi példáját. Nagy siker, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programnak és a magyar kormánynak köszönhetően a környező települések az elmúlt 20 év legnagyobb fejlesztési forrásához jutottak hozzá 2017-ben."

"2018-ban viszont még ezeknél is nagyobb terveket dédelgetünk. Veszprémben elindul többek között az uszoda, a színház építése, és további óvodák és utak újulnak meg. A környező települések pedig lehetőséget kaptak arra, hogy még inkább kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket."

"Veszprém 2018-ban nagy lehetőség előtt áll. Bár eddig is számos hazai és nemzetközi porondon bizonyított már városunk, az Európa Kulturális Fővárosa pályázat mégis egy olyan lehetőség, ami még magasabb szintre emelheti Veszprémet, és végre Európának is megmutathatjuk kivételes adottságainkat. Nagy reményeket fűzök a pályázatunkhoz, ami egy hosszú munka szép eredménye."

"Mindezek mellett nem feledkezhetünk meg arról, hogy 2018-ban parlamenti választások lesznek, amelynek a tétje a térség szempontjából az, hogy az elmúlt 3 év ellenzéki eredménytelensége után ismét látható képviselete legyen a térségnek az Országgyűlésben. Hogy a képviselő ne csak kormányellenes beszédekkel legyen jelen a közéletben, hanem aktív, problémamegoldó szellemben végezze a munkáját a térségért és az itt élőkért."

"Minden itt élő embernek és szeretteiknek sikeres, egészségben és erőben gazdag boldog új évet kívánok."

vehir.hu
további cikkek
Talpra Magyar Péter, hív a haza! Talpra Magyar Péter, hív a haza! Mivel a rendszer megdőlt péntek délután három órakor az Andrássy úton, ahol egy nagyobb pedagógustüntetésnyi ember gyűlt össze – majd sétált tovább egy része Karácsony "Gelgőre" - a belbudai Petőfi-imitátor zászlóbontásán, ezért ez már nem is publicisztika, csupán egy lábjegyzet Magyar Péter bestseller életművén.   2024. március 18. 14:59 Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP szövetség főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya egyhangú döntéssel - közölte a budapesti Fidesz a közösségi oldalán. 2024. március 14. 18:47 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt választás 2024 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt Az önkormányzati közgyűlésben éppen feloszlott az egyik ellenzéki frakció, miközben egy másik összeállt. A városháza falain kívül pedig még nagyobb az átrendeződés a megosztott baloldalon. A kérdés már csak az, hogy a régi, vagy az újszerű formáció bír nagyobb erővel? Száz nappal a választás előtt jobb- és baloldalon is felsorakoztak a csapatok, egyetértés pedig úgy tűnik, hogy csak egy dologban van. 2024. március 1. 13:30 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben választás 2024 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben Porga Gyula negyedik alkalommal is megméretteti magát a polgármesterségért, a következő önkormányzati ciklusra pedig konkrét stratégiája is van a Veszprémet 2010 óta irányító városvezetőnek. A hivatalos bejelentésre szerda délután került sor, amikor a Fidesz-KDNP pártszövetség beelőzve az összes ellenzéki csoportosulást, megnevezte azt a tizenkét képviselő-jelöltet is, akik az egyéni körzetekben indulnak majd. A jelöltek közt több új név is szerepel, néhányan viszont az eddigi képviselőtestületből befejezik az ilyen jellegű politizálást. 2024. február 28. 16:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.