Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Nagy utazás - Dés László koncertje

2018. április 3. 11:38
2018.04.20. | Péntek| 19:00 / Hangvilla

Szerelem első vérig, Nagy utazás, Vigyázz rám, Trió Stendhal, Jazz+Az, Dzsungel Könyve, Valahol Európában, Pál utcai fiúk, Férfi és Nő – hogy mi a közös ezekben a különböző műfajokban született, sikeres dalokban, produkciókban? A sokféle zenei tehetséggel és kimeríthetetlen invenciókkal rendelkező Kossuth díjas zeneszerző és előadóművész, Dés László személye köti össze ezeket, akinek nevéhez számtalan népszerű dal, színpadi és filmzene, jazz formáció fűződik. Dalait, slágereit nap, mint nap játsszák a rádiók, musicaljei bemutatásuk óta műsoron vannak itthon és külföldön, egyedi szaxofon-hangját nemcsak a jazz-rajongók, hanem a pop és rockzene kedvelői is évtizedek óta hallgatják és szeretik. Dalai, szaxofonjátéka, musicaljei, filmzenéi és kortársdarabjai több mint negyven szerzői lemezen és hat DVD-n hallhatók, láthatók. Dés a művészet legkülönbözőbb területein hozott létre maradandót, zeneszerzőként és előadóként egyaránt.
A zeneszerzői munkák (Pál utcai fiúk, Vágy villamosa - balettzen komponálása) nagyon lekötötték az elmúlt 3 évben, de most hosszas várakozás után végre megszületett ez a várva várt koncert, amelyen saját dalait adja elő, elsősorban a popzene műfajából. De lesznek filmzenékből slágerré vált szerzemények, régi és új zenei gyöngyszemek. Az új dalok mellett természetesen hallhatja majd a közönség a Nagy utazást, a Vigyázz rám-ot, a Legyen úgy-ot, de a Férfi és Nő és az Átutazó produkcióból is elhangzanak természetesen dalok, ezúttal új interpretálásban.

Dés a koncerten számos zenei meglepetésre készül, kivételes tehetségű muzsikusok közreműködésével.
Dés Lászlót azon kevés zenészek egyikének tartják, akiket a szakma és a kritikusok egyaránt tisztelnek, ugyanakkor – és ez a legfontosabb – közönség nagyon szeret. És hogy ez mennyire nem véletlen, az ismét bebizonyosodik ezen a Nagy utazás koncerten is.

Jegyár: 5990 / 6990 / 7590 Ft.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.