Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Orbán: aki meg akarja őrizni Magyarországot magyar országnak, mindkét szavazatát adja a Fideszre!

2018. április 6. 18:23 // Forrás: mti
Sorsdöntő választás következik. Egy hazánk van, nincs másik. El akarják venni az országunkat. A migránsokat nekünk kell eltartani. Két jövő közül kell választani: az egyiket Soros jelöltjei kínálják, a másikat a Fidesz és a KDNP jelöltjei képviselik - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Székesfehérváron, a Városház téren, a Fidesz központi kampányzáró rendezvényén.

Mindenkinek, aki meg akarja őrizni Magyarországot magyar országnak, vasárnap el kell mennie szavazni, és mindkét szavazatát a Fideszre kell adnia, csak ez a biztos, minden más hazárdjáték és veszélybe sodorhatja a jövőnket - közölte Orbán Viktor.

Cser-Palkovics András polgármester a Fidesz kampányzáró rendezvényén Székesfehérváron (mti)Cser-Palkovics András polgármester a Fidesz kampányzáró rendezvényén Székesfehérváron (mti)

A visszaszámlálás elkezdődött, "48 óránk van, hogy mindenkit elvigyünk szavazni" - hangsúlyozta a pártelnök-kormányfő. Úgy fogalmazott: "egy ember - két szavazat, több millió magyar, sok millió szavazat". A miniszterelnök szavai szerint ez áll szemben "sok millió dollárral", és hisz abban, hogy több millió magyar akaratot nem lehet pénzzel legyőzni.

Orbán Viktor a vasárnapi választást sorsdöntőnek nevezte, mert a képviselők mellett jövőt is választ az ország, több évtized forog kockán, az eredmény kijavíthatatlan, végleges, visszacsinálni már nem lehet, csak együtt élni a következményeivel.

Orbán Viktor (mti)Orbán Viktor (mti)

"Legutóbb 1990-ben a kommunista rendszer végén álltunk ilyen válaszútnál" - hangsúlyozta. Ma úgy áll a helyzet, hogy "el akarják venni az országunkat", idegen érdekeket kiszolgáló ellenzéki pártokat akarnak kormányra juttatni, idegenek zsoldjában álló ellenzéki politikusoknak akarnak hatalmat adni, hogy aztán lebontsák a kerítést, és elfogadják Brüsszel kezéből a kötelező betelepítési kvótát, így Magyarországot bevándorlóországgá alakítsák, majd kiszolgáltassák megbízóik pénzügyi és hatalmi érdekeinek - mondta. Összegzése szerint vasárnap az ország sorsa hosszú évtizedekre és visszacsinálhatatlanul eldől. Ha a gát átszakad, ha a határokat megnyitják, ha a bevándorlók beteszik a lábukat, már nincs visszaút. Hiába szeretné, még a német kancellárnak sem áll hatalmában a történelem kerekét visszafelé forgatni - fogalmazott a kormányfő.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.