Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A veszprémi FIT diákok idén az Ultimátum Állatvédelmi Alapítvány részére adakoztak

2018. december 14. 10:02
A veszprémi MCC FIT tehetséggondozó program felső tagozatos általános iskolás diákjai idén a Balatonalmádiban működő Ultimátum Állatvédelmi Alapítvány javára gyűjtöttek. Az összegyűlt adományokat 2018. december 13-án adták át az állatvédőknek, akik kis védencükkel, Pamaccsal, érkeztek a helyi FIT Központba, és beszélgetés keretében ismertették meg munkájukat, a felelős állattartás és örökbefogadás feltételeit a gyermekekkel.

Az MCC FIT Program diákjai és munkatársai minden évben karitatív akcióval készülnek a karácsonyra. A közel 100 veszprémi diák, akik a tehetséggondozó programban részt vesznek, idén a Balatonalmádiban működő Ultimátum Állatvédelmi Alapítványt támogatták a gondozott állatok ellátásához szükséges tápokkal és eszközökkel. Az állatvédők előadására záporoztak a kérdések; majd az esemény zárásaként a diákok átadták az ajándékokat.

Akciójukhoz csatlakozott a Lovassy László Gimnázium 10. D osztálya is, akik idén egymás megajándékozása helyett úgy döntöttek, összegyűjtik az arra szánt összeget, és jó célra fordítják. Tóth Enikő az osztálya nevében adta át a pénzadományt. A Lovassy László Gimnázium és a Mathias Corvinus Collegium évek óta partnerek a közösségi szolgálat terén a FIT program keretei közt.

Ezen kívül a tavalyi évhez hasonlóan idén is számos cipősdobozt töltöttek meg a gyerekek játékokkal, mesekönyvekkel, ruhákkal és tartós élelmiszerrel, melyet az MCC FIT munkatársai juttatnak el a VMJV Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálathoz.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.