Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

Nagyon Balaton: jövőre négy kompkoncert lesz a tó közepén

2018. december 14. 15:19 // Forrás: mti
Jövőre négy kompkoncerttel várják az érdeklődőket a MOL Nagyon Balaton szervezői. A WOW Hungary rendezvényein májustól szeptemberig fellép a Punnany Massif, a Quimby, Rúzsa Magdi és Majka is.

A MOL Nagyon Balaton hat évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy erősítse a Balaton Régió megítélését az idelátogató hazai és külföldi turisták számára. Az évek során a fesztiválsorozat egyfajta védjeggyé nőtte ki magát, a neve alá tartozó rendezvényeken az érdeklődők minőségi programok közül választhatnak - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

Az egyik legkülönlegesebb program a kompkoncert: a Balaton két oldaláról, Tihanyból és Szántódról induló két komp a tó közepén összekapcsolódik, és koncerthelyszínné alakul át. A VOLT Produkció szervezésében megvalósuló kompkoncerteken számos hazai és nemzetközi sztár lépett már fel, köztük a Halott Pénz, a Tankcsapda, a Kiscsillag és a Stereo MC's.

Idén mindhárom kompkoncert teltházas volt, ezért a szervezők úgy döntöttek, 2019-ben már négy alkalommal rendezik meg a koncerteket. A WOW Hungary kompok színpadára május 24-én a Punnany Massif lép, június 7-én a Quimby zenél, június 21-én Rúzsa Magdi énekel, szeptember 7-én pedig az ózdi rapper, Majka ad koncertet.

vehir.hu
további cikkek
Négy év után ismét elrajtol a Balaton Szupermaraton futás Négy év után ismét elrajtol a Balaton Szupermaraton Három év kényszerszünet után csütörtöktől vasárnapig ismét sor kerül a Balaton Szupermaratonra, amelyre 386 településről és 17 országból érkezett eddig nevezés. 2024. március 20. 19:52 A Bakonyban még a hóvirágok, a Balatonnál már a mandulafák virágoznak A Bakonyban még a hóvirágok, a Balatonnál már a mandulafák virágoznak Bolond időjárást hozott magával 2024: mintha a természet folyamatosan egy hónappal előrébb járna, február végén már március végét idézően pompáznak a mandulafák, édes illattal töltve meg a levegőt, míg a Bakony árnyas fái között még hóvirágok kandikálnak ki az avarból. Bolond együttállás, de ha úgy nézzük, varázslatos. 2024. március 4. 11:35 Minden úszó sikerrel teljesítette az általa vállalt távot a téli Balaton-átúszáson szabadidősport Minden úszó sikerrel teljesítette az általa vállalt távot a téli Balaton-átúszáson Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő téli Balaton-átúszás idei megmérettetésén három plusz egy távon is elindulhattak a versenyzők. 2024. március 2. 21:11 Szombaton téli Balaton-átúszás negyedik alkalommal szabadidősport Szombaton téli Balaton-átúszás negyedik alkalommal Szombaton negyedik alkalommal rendezik meg a téli Balaton-átúszást, amelynek központja a Tihanyrév lesz. 2024. március 1. 12:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.