Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
18°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
18°C

Jubilál idén a Prima gála Veszprémben

2019. október 28. 12:07
A 15. Prima Díjátadó Gálán idén három megyei Év Vállalkozója díjat adnak át, és először talál gazdára a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díj is.

2019. november 15-én este rendezik meg 15. alkalommal Veszprém megyében a Prima Díjátadó gálaestet.  A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Veszprém megyei Szervezetének Elnöksége és Veszprém megyei Prima Díj Alapítvány Kuratóriuma által adományozott díj közismert célja a kultúra köztünk élő, kimagasló képviselőinek, a szűkebb régiónkban élő és dolgozó kiválóságoknak erkölcsi és anyagi elismerése.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége szokásához híven idén is megyénként és országosan is adományoz elismeréseket. A Vehir.hu úgy értesült, hogy november 15-én két Országos Év Vállalkozója díjazottat is bejelentenek a nagyérdemű közönségnek, akik majd december 6-án, a MÜPA-ban vehetik át kitüntetésüket a VOSZ elnökségétől és a Kormány képviselőjétől.

Portálunk úgy tudja, 

Veszprémben idén három Megyei Év Vállalkozója díjat adnak át és idén először a megyei Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díj is gazdára talál.

A rendezvényen a VOSZ elnöke, Tolnay Tibor is jelen lesz.

A megyében ez évben is három Prima Díjast köszöntenek majd, akiket a Veszprém Megyei Prima Díj Alapítvány kuratóriuma választott ki számos jelölt közül. A jelöltállításról érdemes tudni, hogy folyamatos, a voszveszprem.hu oldalon keresztül minden vállalkozás, szervezet vagy akár magánszemély javasolhat a következő évi Prima Díjra jelölteket, akiknek neve a kuratórium elé kerül majd a jövő évi döntéskor.

Bennfentes információ, hogy a díjazottak a Magyar Tudomány, Magyar Képzőművészet és Magyar Zeneművészet kategóriákban kerültek kiválasztásra.

A nagyszerű előadások, műsorok mellett egy vendégprodukció is helyet kap majd, ami szintén egy Prima Díjjal kapcsolatos kerek évfordulóhoz köthető, ugyanis a Pannon Várszínház nagy sikerű darabjából, a Hairből láthat részletet az ünneplő közönség. Az évforduló pedig nem más, mint a színház igazgatójának, Vándorfi Lászlónak 2009-es, éppen 10 évvel ezelőtti elismerése, az igazgató úr ekkor vehette át a Megyei Prima Díjat.

A Prima gálát a hagyományoknak megfelelően idén is a Megyeházán rendezik meg november 15-én esteA Prima gálát a hagyományoknak megfelelően idén is a Megyeházán rendezik meg november 15-én este

Az est ez évben is állófogadással zárul és mivel képzőművész díjazott is lesz, így egy rögtönzött kis kiállítást is megtekinthetnek a jelen lévők a kiválóság műveiből.

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.