Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
12°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
12°C

Már online is fizethetjük a Bakonykarszt-számlákat

2020. szeptember 29. 12:01
A sárga csekk helyett az online ügyintézést javasolja a társaság.

A lakossági igények figyelembe vételével új fejlesztéseket hajtott végre online felületén a Bakonykarszt Zrt. A felhasználók a WaterMeter-en keresztül eddig csak az átlagmennyiségeket tudták rögzíteni, mostantól már egy regisztrációt követően egyszerűen, kényelmesen, otthonról is tudják a víz- és csatornadíj számláikat fizetni- mondta el péntek délelőtt Kugler Gyula vezérigazgató és Kizlinger András értékesítési vezető a fejlesztésekről tartott sajtótájékoztatón.

A WaterMeteren keresztül a befizetés online, bankkártyás tranzakcióval történik. A felületen van lehetőség arra is, hogy 5 évre visszamenőleg megtekintsük a felhasználási helyre kiállított számlák főbb adatait. Az új WaterMetert a mobiltelefonok kijelzőire is optimalizálták, így nem szükséges külön alkalmazást letölteni.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a csoportos beszedési megbízás terhelését továbbra is a Bakonykarszt Zrt. indítja, így ezen fizetési módot csak akkor kell használni, ha a beszedés sikertelen volt.

A sajtótájékoztatón elhangzott, a WaterNet nevű online ügyfélszolgálaton a regisztrált felhasználóknak lehetőségük nyílik vízdíj folyószámláik lekérdezésére, továbbá a felületen elektronikus számla is igényelhető.

Egyszerűsége és gyorsasága miatt a társaság javasolja, hogy a sárga csekk helyett az online ügyintézést preferáljuk.

Továbbra is segítenek az ügyintézésben

A Bakonykarszt Zrt. a koronavírus terjedésének megelőzésének érdekében augusztus 10-től a nemesgörzsönyi, szeptember 7-től pedig a zirci és a nagyvázsonyi ügyfélszolgálati irodán függesztette fel a személyes ügyfélfogadást határozatlan ideig. Kiemelték, a felfüggesztés ideje alatt telefonon és elektronikus úton továbbra is segítik az ügyintézést. Az ajkai, a várpalotai és a veszprémi helyszíneken továbbra is van mód személyes ügyintézésre. A társaság képviselői javasolják, hogy a műszaki ügyintézés előtt minden esetben telefonon egyeztessünk időpontot, illetve válasszuk a telefonos és online ügyintézést. 

Kugler Gyula, a Bakonykarszt Zrt. vezérigazgatója a 2020. szeptember 25-én tartott sajtótájékoztatón.Kugler Gyula, a Bakonykarszt Zrt. vezérigazgatója a 2020. szeptember 25-én tartott sajtótájékoztatón.

Rendszeresen ellenőrizzünk

A Bakonykarszt Zrt. képviselői külön felhívták a figyelmet arra is, hogy az éves egyszeri leolvasással kapcsolatban a felhasználók vízmérőjét csak egyszer látja a vízmérő-leolvasó, ezért rendszeresen (30 naponta) ellenőrizzük azt, így megelőzve az akár jelentős mértékű vízelfolyásokat, amely dologi kárt és jelentős összegű elszámolószámlát is eredményezhet.

Ge. Á.
Domján Attila
további cikkek
Kötetben mutatják be a várfelújítás első félidejét Kötetben mutatják be a várfelújítás első félidejét Félidőhöz érkezett Magyarország legnagyobb műemlék-felújítási projektje, a veszprémi várnegyed megújítása. A Gizella Napokon egy friss kiadványokat felsorakoztató beszélgetésen mutatták be az Ősienk hite című fotóalbumot, amely az eddig elvégzett munkát dokumentálja rendkívül színesen, fotókkal illusztrálva. tegnap 14:40 Navracsics Tibor nyilatkozott a Vehírnek a szlovákiai merényletről Navracsics Tibor nyilatkozott a Vehírnek a szlovákiai merényletről Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter portálunknak nyilatkozott a csütörtöki szlovákiai merényletről, amikor az utcán egy politikai aktivista meglőtte Robert Ficó miniszterelnököt. tegnap 13:16 Újra megrendezik a civil napot Újra megrendezik a civil napot A tavaly a Gyárkertben megrendezett, Európa Kulturális Fővárosa programsorozat által támogatott civil napot óriási érdeklődés övezte. A lelkesedés az idén sem hagyott alább, a civil szervezetek közösen egy újabb élménydús napra hívják az érdeklődőket, most az Erzsébet Ligetbe.   tegnap 14:48 Stabilizálták Robert Fico állapotát Stabilizálták Robert Fico állapotát Stabil, de továbbra is nagyon súlyos Robert Fico szlovák kormányfő állapota a műtét után - jelentette be Robert Kalinák szlovák védelmi miniszter, miniszterelnök-helyettes a besztercebányai kórházban csütörtökön. tegnap 9:13

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.