Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
16°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
16°C

Melyik veszprémi nevezetességnél járunk? Játssz és nyerj a Pannon Egyetemmel!

2021. január 22. 19:01
Találd ki, melyik veszprémi látványosságot kapták lencsevégre a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának munkatársai, lőj egy képet magadról a helyszínen és szállj versenybe a Veszprémi Fotószafari nyereményeiért.

Izgalmas játékra hívja a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara a veszprémieket január 25. és 30. között Veszprémi Fotószafari címen: január 25-én a kar Facebook-oldalán egy fotóalbumot osztanak meg veszprémi látnivalók részleiteivel, amelyeket aztán a vállalkozó kedvűek megkereshetnek, hogy elkészítsék saját fotóikat az attrakciókkal, melyért cserébe akár VeszprémFest belépőt vagy balatoni vitorlázást is nyerhetnek.

A kezdemlényezés az ELTE, a Pannon Egyetem, a Miskolci Egyetem és a Hárfa Alapítvány alkotta konzorcium által létrehozott Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium projekt keretében, annak nyitóprogramjaként valósul meg, melynek egyik kifejezett célja a közösségépítés és a közösségi innováció. A Fotószafari fővédnöke dr. Navracsics Tibor, a Veszprém-Balaton 2023. Európa Kulturális Fővárosáért és Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztos, Veszprémen kívül pedig egyébként a versenyhez Sárvár is csatlakozik.

No de hogyan is kell pontosan elképzelni mindezt a gyakorlatban és mit kell tenni, ha szeretnénk résztvenni a Fotószafarin? 

Először is tegyük félre az aggályainkat: a játékban nem csak egyetemisták vehetnek részt, hanem bárki, aki kedvet érez hozzá.

Fotó: Domján Attila (archív)Fotó: Domján Attila (archív)

A verseny január 25-én veszi kezdetét: ekkortól lesz elérhető a Gazdaságtudományi Kar Facebook-oldalán a fotóalbum, amiben a veszprémi nevezetességek részleteit találjuk.

Ha valamelyik nevezetességet felismertük, keressük fel a helyszínt és készítsünk egy közös képet, akár egymagunkban, akár barátokkal, családdal, csoporttal közösen. Ez lehet selfie vagy normál fotó is, a lényeg, hogy ne csak a nevezetesség szerepeljen a képen, hanem a versenyző is. A helyszín legyen jól felismerhető!

Az elkészült fotót az ezen a linken elérhető jelentkezési lap segítségével töltsük fel és küldjük el a karnak, hogy a Facebook-oldalon közzétehessék. Fontos tudni, hogy ehhez Gmail fiók szükséges. Amennyiben valaki ilyennel nem rendelkezik, a képeket a jelentkezési adatokkal együtt a kommunikacio@gtk.uni-pannon.hu címre kell elküldeni. 

FONTOS INFORMÁCIÓK:

A fotók beküldésének határideje: 2021. január 30. (szombat), éjfél

A játék két kategóriában zajlik:

  • egyéni
  • csoportos (óvodák, általános és középiskolák csoportjai)

A nyerteseket sorsolással választják ki a kar munkatársai. Mindkét kategóriában 3-3 nyertest sorsolnak. A sorsolás időpontja 2021. február 1. Ennek eredményét a kar honlapján és Facebook-oldalán teszik közzé, valamint a nyerteseket e-mailben értesítik.

A játékra több attrakciónál készült fotóval is lehet jelentkezni. Sőt, ahány különböző nevezetességnél készült fotót töltünk fel, annyival nő az esélyünk a nyerésre. Emellett a legtöbb fotóval nevező játékos különdíjban részesül.

MIT LEHET NYERNI?

Egyéni kategóriában:

  • Vacsora 2 fő részére az Oliva Étteremben – Felajánló: Mészáros Zoltán
  • Vacsora 4 fő részére a Balatonnál – Felajánló: Balatoni Kör
  • Belépőjegy 2 fő részére a Jazz+Az koncertre – Felajánló: VeszprémFest
  • Balatoni vitorlázás – Felajánló: Tihanyi Aktív Pont
  • Ajándékcsomagok – Felajánló: Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa
  • Borválogatás – Felajánló: Balatoni Kör

Csoportos kategóriában:

  • Balatoni hajókázás – Felajánló: Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar
  • Balatoni strand belépő – Felajánló: NEREUS Park Hotel, Balatonalmádi
  • Csoport-/Osztályképfotózás és képelőhívás – Felajánló: Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar
  • Könyvutalvány – Felajánló: Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar

 A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium projektről: 

A TINLAB projekt átfogó célja, hogy a felsőoktatási intézményrendszer eszközeivel segítse a települések önkormányzatai, gazdasági szereplői, kulturális intézményei és lakosai közötti kapcsolatok erősítését, amelyek lehetővé teszik, hogy minél több aktív, a helyi társadalmat megmozgató közösség jöjjön létre, amelyek képesek helyi társadalmi kihívásokra, problémákra közösen, együttműködve megoldást találni. Ilyen például a szegénységben, társadalmi kirekesztettségben élők számának csökkenése, a nemzeti, közösségi és egyéni felelősségvállalás növekedése, a társadalmi összetartozás érzésének növelése, mely javíthatja a különböző generációk társadalmi integrációját, valamint az időskorúak széleskörű társadalmi részvételét.

vehir.hu
további cikkek
2027-ben Veszprém rendezi meg a tájfutó világbajnokságot tájfutás 2027-ben Veszprém rendezi meg a tájfutó világbajnokságot Veszprém töretlenül halad a cél felé, hogy ne csak a kulturális térképre kerüljön fel nemzetközi szinten is, hanem 2026-ban az európai sportfőváros címre is nagy eséllyel pályázhat. Áprilisban Veszprémben rajtolt a rali Európa-bajnokság, szerda délelőtt pedig négyoldalú együttműködési megállapodást kötött az önkormányzat, a VHSE, a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség és a Pannon Egyetem a 2027-es tájfutó vb szervezésére.   2024. május 15. 15:38 Az ingyenes szállás nem csak álom Az ingyenes szállás nem csak álom Bár egyre nehezebben, a fapadosoknak köszönhetően időről időre még mindig ki lehet fogni egy-egy olcsó repjegyet a nyári szezonban is, ám az utazás valódi buktatója igazából nem ez, hanem a szállás ára. Szerencsések vagyunk, ha van egy csomó barátunk, rokonunk a nagyvilágban, de ha nem, akkor sincs minden veszve. 2024. május 10. 21:37 Balaton vs. Adria – Ki nyeri az árversenyt? Balaton vs. Adria – Ki nyeri az árversenyt? Örök kérdés, amely újra és újra előkerül a nyaralószezon közeledtével. De tényleg van rá egyértelmű válasz? 2024. május 4. 14:47 Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? közélet Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? Csütörtökön rendezték meg az egykori gyermekkórház helyszínén, a most új funkciókat ellátó ActiCity rendezvényközpontban a Balaton Konferenciát a Pannon Egyetem és a Portfólió online gazdasági lap közös szervezésében. Az előadók gazdasági szempontból közelítették meg a Balaton szerepét, az esemény nyitóelőadását Dr. Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter tartotta.   2024. május 3. 11:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.