Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 1. Tünde
Veszprém
14°C
2024. június 1. Tünde
Veszprém
14°C

Elkezdődhet a gyulafirátóti elkerülő tervezése

2022. február 18. 16:27
A 82-es út településeket elkerülő szakasza jelentősen csökkentené az átmenőforgalmat.

Megszületett a kormánydöntés, amely elrendeli a Gyulafirátótot és Kádártát elkerülő útszakasz kiviteli terveinek elkészítését! 

– írta közösségi oldalán Ovádi Péter parlamenti képviselő. 

Az elkerülőút régi vágya a gyulafirátótiaknak, megépülése jelentős forgalmat terelne el a településről. Jelenleg a 82-es út kettészeli a városrészt, a Győr és Veszprém közötti teherforgalom valamint a turistaszezonban a Balatonra tartó nyaralók özöne nemcsak környezeti terhelést jelent az ott élőknek, de gyakran okoz balesetveszélyes helyzeteket is. 

Fotó: Google MapsFotó: Google Maps

A 82-es út a litéri csomópontban csatlakozik majd a nyolcashoz, a lehajtó körforgalmában már a csomópont kialakításakor megépítették azt az ágat, ami a jövőbeli út első néhány métere lesz.

vehir.hu
további cikkek
Pedagógusok, akik példaképek is Pedagógusok, akik példaképek is Olyan pedagógusokat díjaztak pénteken, akik nemcsak munkájukban, hanem közösségükben is példa értékűen tevékenyek. A veszprémi Gizella Hotelben adták át a Pedagógusok a kistelepülésekért díjat, valamint a Lámpás díjat. ma 0:18 Mi igaz a balatoni cápa megjelenéséből? Mi igaz a balatoni cápa megjelenéséből? A balatoni cápa annyira létezik, mint az a horgász, aki már fogott ki hekket a tóból. Ennek ellenére az internet népe rémülten fogadta azt a videót, amin egy cápauszony látszódik a vízből. A felvétel nem hamisítvány, cikkünkben pedig eláruljuk, hogy mit sikerült levideózni. tegnap 17:08 Spanyol dinamizmus Veszprém utcáin Spanyol dinamizmus Veszprém utcáin Veszprémben nyitott CUPRA Garage-t a Ring Autó Kft., amelynek köszönhetően már a régióban is elérhetők Európa legfiatalabb és legdinamikusabban fejlődő, az autósportban vezető szerepet betöltő gépjármű márkájának modelljei. tegnap 17:09 Ovádi Péter: a jobboldali képviselők Veszprémért dolgoznak, az ellenzékiek egymás lejáratásán Ovádi Péter Ovádi Péter: a jobboldali képviselők Veszprémért dolgoznak, az ellenzékiek egymás lejáratásán Féltávnál tart a jelenlegi parlamenti ciklus, a politika állóvizét pedig egyszerre borzolja az önkormányzati és az európai parlamenti választás, az ukrajnai háború és Magyar Péter is. Mindegyik szóba került, amikor Ovádi Péter, országgyűlési képviselővel beszélgettünk. tegnap 15:13

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.