Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
19°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
19°C

Beleszólnak saját jövőjükbe

2022. április 21. 15:31
Az Egyetem E épületében ülésezett szerda délután az Ifjúsági Kerekasztal.

A szervezetet azért hozták létre 2020-ban, hogy a fiataloknak lehetőségük legyen véleményt formálni, beleszólni az őket érintő döntésekbe, találkozhassanak, együtt gondolkozhassanak a döntéshozókkal – vázolt a kerekasztal céljait Hegedűs Barbara alpolgármester, aki maga is részt vett az informális keretek között zajló egyeztetésen. 

A szerda délutáni találkozó során a résztvevők játékos, kötetlen formában ismerkedtek meg egymással, majd átbeszélték az Európa Ifjúsági Fővárosa pályázat részére összegyűjtött ötleteket, értékelték azokat, és megkeresték azokat a súlypontokat, amelyek mentén a város jövőbeli, a fiatalokat érintő döntései születhetnek.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
14 új parkolóhely létesül a Diósy utcában 14 új parkolóhely létesül a Diósy utcában 14 új parkolóhelyet alakítanak ki a Diósy Márton utcában az év végéig – jelentette be hétfőn Hegedűs Barbara alpolgármester és Strenner Zoltán önkormányzati képviselő. 2024. május 14. 14:24 Német nemzetiségi gálát tartottak a Hangvillában német nemzetiség Német nemzetiségi gálát tartottak a Hangvillában A Gizella-napok zárónapján, vasárnap a Hangvillában a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat is képviseltette magát. A gála színvonalas műsorára rendkívül sokan voltak kíváncsiak, mondhatni a csilláron is lógtak. 2024. május 13. 14:15 A digitális világot hozták közelebb az óvodásokhoz, analóg módszerekkel A digitális világot hozták közelebb az óvodásokhoz, analóg módszerekkel A 2023/2024-es tanév tavaszi szemeszterében egy úttörő projektbe kezdett a Pannon Egyetem a Veszprémi Ringató Körzeti Óvodával, hiszen a Pannon Egyetem Humántudományi Kar Digitális Módszertani Intézete és a Ringató Óvoda kooperációban indult a Digitális Témahéten. 2024. május 1. 7:23 A gólyahír mellé plusz támogatás, a fiataloknak segítség jár az otthonteremtéshez A gólyahír mellé plusz támogatás, a fiataloknak segítség jár az otthonteremtéshez Az ”Otthon Veszprémben” részleteiről és az újszülöttek után járó támogatásról dr. Hegedűs Barbara alpolgármester tartott sajtótájékoztatót hétfő reggel a Városházán. 2024. április 30. 15:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.