Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
21°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
21°C

Navracsics Tibor ismét miniszter lehet

2022. április 21. 15:32
Sajtóinformációk szerint a korábbi uniós biztos neve is felmerült az ötödik Orbán-kormány egyik új miniszteri pozíciója kapcsán.

A hírt a 24.hu szellőztette meg, miszerint Navracsics Tibor, aki 2010-2014 között közigazgatási és igazságügyi miniszter, majd rövid ideig külgazdasági és külügyminiszter volt az új kormányban ismét miniszteri pozíciót kaphat.

A portál információi szerint Veszprém megye 3. sz. választókörzetét megnyerő fideszes politikus egy új tárca élére kerülhet, uniós fejlesztési miniszter lehet. Ez azt jelentené, hogy a Navracsics által vezetett tárca felelne az uniós források elosztásáért és felhasználásáért. Ez a terület korábban a Gulyás Gergely által vezetett Miniszterelnökséghez, korábban pedig az innovációs és technológiai miniszterhez tartozott.

Navracsics Tibor jelenleg kormánybiztosként az Európa Kulturális Főváros program megvalósításáért, valamint az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna fejlesztéséért felel.

vehir.hu
további cikkek
Navracsics Tibor a közigazgatás várható fejlesztéseiről beszélt Veszprémben Navracsics Tibor a közigazgatás várható fejlesztéseiről beszélt Veszprémben A magyar kormány célja az, hogy 2030-ra az Európai Unió egyik legélhetőbb országává váljon, ebben pedig a területfejlesztési politikának, valamint az ettől elválaszthatatlan közigazgatási rendszernek kiemelt szerepe van. Mindezt Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter mondta csütörtökön Veszprémben a VEAB szakmai konferenciáján, ahol az is kiderült a miniszter előadásából, hogy milyen újítások várhatók még a kormányablakoknál. 2024. május 17. 17:01 Navracsics Tibor nyilatkozott a Vehírnek a szlovákiai merényletről Navracsics Tibor nyilatkozott a Vehírnek a szlovákiai merényletről Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter portálunknak nyilatkozott a csütörtöki szlovákiai merényletről, amikor az utcán egy politikai aktivista meglőtte Robert Ficó miniszterelnököt. 2024. május 16. 13:16 Otthonra talált Veszprémben a Magyar Mozgókép Fesztivál Magyar Mozgókép Fesztivál Otthonra talált Veszprémben a Magyar Mozgókép Fesztivál A Nemzeti Filmintézet támogatásával, és az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében visszatér városunkba június 12. és 15. között a Moz.Go, azaz a Magyar Mozgókép Fesztivál.   2024. május 10. 0:10 Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? közélet Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? Csütörtökön rendezték meg az egykori gyermekkórház helyszínén, a most új funkciókat ellátó ActiCity rendezvényközpontban a Balaton Konferenciát a Pannon Egyetem és a Portfólió online gazdasági lap közös szervezésében. Az előadók gazdasági szempontból közelítették meg a Balaton szerepét, az esemény nyitóelőadását Dr. Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter tartotta.   2024. május 3. 11:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.