Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
15°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
15°C

Nem fognak unatkozni nyáron a veszprémi gyerekek

2022. május 18. 15:23
Idén is megszervezi az önkormányzat hagyományos napközis táborát az általános iskolásoknak, emellett a városi intézmények, egyesületek, sportklubok is rengeteg programmal készülnek.

A város által kínált táborok részletes listája ezúttal is elérhető egyben az önkormányzat honlapján és a közösségi média felületeken, amelyekről Hegedűs Barbara alpolgármester szerdán sajtótájékoztatót is tartott. Az alpolgármester szerint ezzel szerettek volna segítséget nyújtani a szülőknek egyrészt abban, hogy nem több helyen kell keresgélni a szórakozási-kikapcsolódási lehetőségeket, másrészt egyáltalán megmutatják, milyen színes programkínálat várja a fiatalokat a szünidőben.

Hiszen a vakáció közeleg, és bár ez mindig nagyon örömteli pillanat a diákok számára, nehézséget is jelenthet a családoknak, hogy a közintézmények szünetében is találjanak olyan elfoglaltságot a gyerekeknek, amely leköti őket, egyszerre érdekes és hasznos és segít a feltöltődésben.

Ami a konkrét kínálatot illeti, az önkormányzat idén is megszervezi az általános iskola 1-7. osztályos tanulói számára kedvezményes napközis táborát. A június 27. és július 29. között, öt héten át megtartott táborokba azok a diákok jelentkezhetnek, akik valamelyik veszprémi általános iskola tanulói és rendelkeznek bejelentett veszprémi lakhellyel. A napi 2950 forint térítési díjas tábor helyszíne ezúttal is a Deák iskola lesz, a programok között pedig szerepel többek között állatkerti látogatás, balatoni hajózás, fürdés és sportolási lehetőség is.

Emellett a városi intézmények – többek között a Petőfi Színház, az Agóra, a Laczkó Dezső Múzeum, az Eötvös Károly Megyei Könyvtár – és a helyi egyesületek, sportklubok is szerveznek táborokat, melyekre még lehet jelentkezni.

Bertalan Melinda
Domján Attila
további cikkek
Álmodjunk nagyot! Álmodjunk nagyot! Ambiciózusnak lenni valójában jó. Persze hit, szorgalom, kitartás és alázat is kell ahhoz, hogy célt érjünk, és a támogatás sem utolsó, de ha ezek megvannak, csodás dolgokat lehet elérni. Bizonyította ezt a Victoria Art & Sport Egyesület, illetve a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek szombati balett gálája is. tegnap 15:32 Bátor döntések sorozata után most bestseller írónő Karády Anna Bátor döntések sorozata után most bestseller írónő Karády Anna Karády Anna írónő volt a Vehír közéleti sorozatának legutóbbi vendége, így néhány szerencsés olvasónk, akiket a jelentkezés során kisorsoltunk, egy kötetlen beszélgetésen vehetett részt, ahol maguk is feltehették kérdéseiket, sőt, a végén dedikált is az írónő. tegnap 16:16 Fonott emlékeink Fonott emlékeink Egykor sapkák, hajhálók, tarisznyák, nadrágok, sőt akár függőágy is készült ezzel a technikával, mára azonban talán csak valami furcsa német szónak gondoljuk, ha meghalljuk: sprang. A Művészetek Háza legfrissebb kiállításának célja, hogy ezen változtasson. 2024. május 19. 14:41 A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett - a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered. 2024. május 18. 11:10

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.