Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
18°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
18°C

Az erőnk az odafigyelésben rejlik

2023. május 13. 10:32
Ötvenéves jubileumát ünnepelte a Vadvirág Körzeti Óvoda. A jóhangulatú rendezvény péntek délután zajlott, amikor is az intézmény jelenlegi és egykori dolgozói találkoztak.

A Napsugár és a Mazsola csoport előadásával indult az ünnepély. A kisgyermekek műsora előre vetítette a derűs hangulatot. A közönség nem tudott ellenállni, a végén még egy közös táncra is meginvitálták a felnőtteket.

Az egykori dolgozók felkutatása nem volt kis feladat az óvoda számára, ám így is sikerült hétszáztizenhat névre rátalálni, még az 1972-1973-as évben elindult intézmény dolgozói közül is jelen voltak néhányan a rendezvényen. A szervezők Rasovszky Kristóf úszót is meghívták, hiszen a szóban forgó intézményben töltötte gyermek éveit, de a sportoló éppen világversenyen volt, így csak üdvözletét tudta elküldeni.

Hegedűs Barbara alpolgármester úgy fogalmazott, nem könnyű megszólalni egy ilyen aranyos műsor után, de ez is csak azt mutatja, hogy rendkívül jó közösségek vannak az intézményben, erre pedig méltán lehetünk büszkék.

Talán az óvodai évek azok, melyek az első meghatározó emlékeket jelentik egy ember életében, folytatta Hegedűs, nem mindegy, milyen élmények kötik tehát oda őket. Hegedűs megköszönte a dolgozók munkáját, amiért a gyermekek egy otthonos, szeretetteljes óvodában tölthetik hétköznapjaikat.

Az intézmény igazgatója, Lattenstein Jánosné is felszólalt, rövid visszaemlékezésében az óvoda múltját ismertette, majd az ünnepi év köré szerveződő eseményekről is beszámolt. Jubileumi faültetéstől kezdve számos különleges program várta és várja az ovisokat, és természetesen a szülőket is.

Szabó Eszter
Domján Attila
további cikkek
Időpontfoglalási funkcióval bővül nyáron az EgészségAblak a Időpontfoglalási funkcióval bővül nyáron az EgészségAblak a Időpontfoglalási funkcióval bővül nyáron az EgészségAblak - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön a köztévében. ma 12:07 Vihar az ellenzéknél - kié pontosan a Híd a városért? Vihar az ellenzéknél - kié pontosan a Híd a városért? Ha bárki beírja a Google keresőjébe a „híd a városért” kifejezést, akkor kiad egy politikai oldalt komplett választási programmal, a jelöltek bemutatkozásával. Ez persze nem meglepő, hiszen Veszprémben az egyesült ellenzéki pártok – MSZP, DK, Momentum, Párbeszéd-Zöldek – pont egy ilyen nevű civil egyesülettel közösen állítottak listát és kampányolnak. Igen ám, de az említett honlapon egyáltalán nem ezek a pártpolitikusok jelennek meg, hanem egy másik veszprémi civil formáció, az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért csapat tagjai. Cikkünkben utánajártunk, hogy pontosan mi lehet a hátterében a választók összezavarására is alkalmas helyzetnek. ma 14:22 A harctéri életmentést gyakorolták A harctéri életmentést gyakorolták A NATO tagállamok és partnerországaik közül harminchárom nemzet mintegy 1600 fővel vett részt a gördülékeny többnemzeti katona-egészségügyi feladatvégrehajtás, illetve az egészségügyi területen való interoperabilitás érdekében rendezett Vigorous Warrior gyakorlaton Bakonykútiban. tegnap 14:45 A fiatalok is szívesen adnak borravalót, de már nem készpénzben A fiatalok is szívesen adnak borravalót, de már nem készpénzben Továbbra is népszerű a borravaló intézménye Magyarországon, bár a fiatalabbak már jobban meggondolják, mennyivel adjanak többet a szolgáltatásokért - ismerteti felmérése alapján a Hellopay fizetési rendszereket üzemeltető társaság az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében. tegnap 13:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.