Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
11°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
11°C

Jó hangulatban zárult a tizedik Bakony Expo

2023. november 12. 17:20
Vasárnap délután, vagyis a záró nap vége felé az eredményhirdetésre is sor került. Az idén jubiláló Bakony Expo rendkívül sok érdeklődőt hozott az Arénába.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő is felszólalt a záró eseményen, elsőként köszönetet mondott az elnök Sövényházi Balázsnak és csapatának, akik évekkel ezelőtt bebizonyították, hogy az álmokból, az elképzelésekből valóságot lehet teremteni, azóta pedig évről-évre helytállnak és tovább erősödnek. A képviselő szerint az egyik legjelentősebb fokmérője a sikerességnek az az, hogy mennyien látogatják a rendezvényt: idén számolták a százezrediket.

A beszéd után az eredményhirdetés következett: a látogatók négy kategóriában szavazhattak. Idén a legszebb stand Otília Standja lett. A kedvenc termék a Csokomák standnál volt, a szavazók szerint a csokinyalókák bizonyultak a legjobbnak. A kedvenc kiállító Rozálesz lett, míg a kedvenc hely kategóriát a Szafi mindenmentes termékei stand nyerte el.

Az eseményen a kincskereső kicsiknek sorsolással is készültek, értékes nyereményekkel lettek gazdagabbak tehát a legkisebbek is.

Szabó Eszter
Szalai Csaba
további cikkek
Japán-magyar talajgyakorlatok Japán-magyar talajgyakorlatok Négy művész – két magyar és két japán – kerámiáiból nyílt kiállítás csütörtökön a Dubniczay-palota tetőterében. A kiállított darabokat a munkafolyamat teszi még izgalmasabbá. tegnap 22:15 Kötetben mutatják be a várfelújítás első félidejét Kötetben mutatják be a várfelújítás első félidejét Félidőhöz érkezett Magyarország legnagyobb műemlék-felújítási projektje, a veszprémi várnegyed megújítása. A Gizella Napokon egy friss kiadványokat felsorakoztató beszélgetésen mutatták be az Ősienk hite című fotóalbumot, amely az eddig elvégzett munkát dokumentálja rendkívül színesen, fotókkal illusztrálva. tegnap 14:40 Navracsics Tibor nyilatkozott a Vehírnek a szlovákiai merényletről Navracsics Tibor nyilatkozott a Vehírnek a szlovákiai merényletről Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter portálunknak nyilatkozott a csütörtöki szlovákiai merényletről, amikor az utcán egy politikai aktivista meglőtte Robert Ficó miniszterelnököt. tegnap 13:16 Újra megrendezik a civil napot Újra megrendezik a civil napot A tavaly a Gyárkertben megrendezett, Európa Kulturális Fővárosa programsorozat által támogatott civil napot óriási érdeklődés övezte. A lelkesedés az idén sem hagyott alább, a civil szervezetek közösen egy újabb élménydús napra hívják az érdeklődőket, most az Erzsébet Ligetbe.   tegnap 14:48

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.