Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bravúrra készülnek Leitoldék

2010. november 18. 8:08
A veszprémi labdarúgócsapat hátvédje blogjában felidézi a Kaposvölgye elleni győzelmet, s szót ejt a hétvégi idényzáró meccsről is.

A hétvégén hosszú idő után végre újra győzelemnek örülhetünk. Nem volt egyszerű mérkőzés, de a csapat diadala volt teljes mértékben. Tudtuk, hogy mindenképp nyernünk, kell, s ennek szellemében készültünk az elmúlt héten. Azonban a győzelmi kényszer a játékukra rányomta bélyegét kicsit.


Leitold Tamás

A mérkőzésen meg kellett küzdenünk az elég rossz talajú pályával és a viharos széllel is. Mindezek ellenére gyorsan magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és a hetedik percben sikerült is betalálnunk az ellenfél hálójába. Ezután tovább nyomtunk, az ellenfél nem igen tudott veszélyeztetni. Több gólt is rúghattunk volna ekkor, de az utolsó passzok rendre hibásak voltak. Ezek a pontatlanságok a félidő végére megbosszulták magukat, és sajnos pár percen belül kaptunk két gólt. Így egygólos hátránnyal mentünk a szünetre.

A második félidőben tovább nyomtunk, most már a szél is minket támogatott. Gyorsan sikerült is egalizálnunk az állást, viszont pár perccel később egy buta hiba után tizenegyeshez jutott az ellenfél. Amelyet, ha üggyel, bajjal is, de kihasznált a Kaposvölgye gárdája. Ezután rohanhattunk újra az eredmény után. Számtalan helyzetet alakítottunk ki, de a ziccereket sorra elrontottuk. Aztán egy teljesen ártalmatlan szituáció után sikerült újra döntetlenre hoznunk az állást. A mérkőzés hajrájában mindkét csapat minden erejét mozgósította a győzelem megszerzésére, lüktetett a játék, s mindkét csapatnak voltak helyzetei. Azonban egy oldalszabadrúgásunkat mi gólra tudtuk váltani, ezáltal újra megszerezve a veszetést, amelyet a lefújásig kisem adtunk a kezünkből. Amiért mentünk, a három pontért, teljesítettük. A mérkőzés a csapat diadala volt teljes mértékben. Kétszer is sikerült felállnunk vesztes helyzetből, a legvégén pedig a magunk javára fordítottuk mérkőzést.

A héten viszont új kihívás elé nézünk. A bajnok címre törő Pécs látogat hozzánk. Szeretnénk a dolgukat megnehezíteni, bár tudjuk, hogy roppant nehéz mérkőzés vár ránk. Sok játékosuk egykoron stabil NB I-es focista volt. Mindenféleképpen bátran kell játszanunk, s az elmúlt mérkőzéshez hasonlóan örömteli lenni, ha nem csak egy-két helyzetig jutnánk, hanem sokkal többig. Amiket persze be is kell majd rúgni. Bíznunk kell magunkban és egymásban, s nem utolsó sorban újra csapatként kell dominálnunk. Bravúrt akarunk bemutatni az ősz utolsó bajnokiján. Hajrá VFC!

Leitold Tamás

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.