2017. január 23., hétfő
Zelma névnap
Instant
Bizalmi alapú üzlet
Garázsműhelyből induló, mára kontinenseket átívelő, „amerikai sikertörténet” feelinges veszprémi vállalkozás. Rengeteg befektetett idő, energia, tudatosság, kitartás és persze a szakma szeretete, mely az ipari automatizálásra szakosodott Transmoduls Kft. sikerének a „titka”.
Így segíthet Kommandónak
Közzétették azt a bankszámlaszámot, amelyen keresztül a leégett kommandói iskola újjáépítését lehet támogatni.
Nyerjen mozijegyet!
Ismét páros mozijegyeket sorsolunk ki játékosaink között a Cinema City Balaton Plaza jóvoltából!
Ennyit változott a Betekints-völgy
#FORTEPAN Ismét felkerestük a Fortepan.hu egyik veszprémi fotójának helyszínét.
Elhunyt Torgyán József
Otthonában, szűk családja körében vasárnap reggel 85. életévében elhunyt Torgyán József, a Független Kisgazdapárt volt elnöke, korábbi földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter - közölte a család vasárnap.
Népmeséket játszottak el a diákok
#KULTÚRA NAPJA Szombaton rendezték meg a 2017-es Ádámok és Évák ünnepét a Veszprémi Petőfi Színházban. A megyéből hét középiskola csatlakozott a kezdeményezéshez.
Eltérő nézőpontok, formák találkozása
#KULTÚRA NAPJA Grecsó Krisztián és Grecsó Zoltán különös összművészeti estjét láthatták az érdeklődők péntek este az Agórában.
Egészségetelen a levegő Várpalotán és Ajkán
Tizenhárom település, köztük a főváros levegőjét is veszélyesnek minősítette szombaton az Országos Közegészségügyi Központ (OKK).
MAGYAR DIÁKOK HALTAK MEG AZ OLASZORSZÁGI BUSZBALESETBEN
Megérkezett az első két súlyos sérült Budapestre
#BUSZBALESET Mentőhelikopterrel érkezett meg vasárnap délután a budapesti Honvédkórházhoz a péntek éjjeli veronai buszkatasztrófa két súlyos sérültje - tudósított a helyszínről a közszolgálati televízió.
Két sérült kivételével mindenki elindult Magyarország felé
#BUSZBALESET A két válságos állapotban lévő sérült kivételével a pénteki veronai busztragédia minden túlélője elindult Magyarország felé vasárnap délben - közölte a köztévé saját értesüléseire hivatkozva.
Napokig eltarthat az áldozatok azonosítása
#BUSZBALESET Egyelőre nem tudták azonosítani a pénteki veronai buszbaleset 16 halottját és a két válságos állapotban lévő sérültet sem - mondta el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap sajtótájékoztatón.
Az Ökumenikus Segélyszervezet Országos gyűjtést indított
#BUSZBALESET Országos gyűjtést indított a buszbaleset sérültjei és az áldozatok hozzátartozói javára az Ökumenikus Segélyszervezet.
A magyar rendőrség is nyomozást indított
#BUSZBALESET Az olasz hatóságok mellett a magyar rendőrség is nyomozást indított a péntek éjjeli veronai busztragédia ügyében.
A busztársaság vezetőjét is megrázta a baleset
#BUSZBALESET Szörnyű tragédia a péntek éjjeli veronai baleset, a történtekre nincsenek szavak - mondta a járművet biztosító Pizolit Személyszállító Kft. ügyvezetője vasárnap délelőtt az MTI-nek.
Pszichológusra van szükségük a túlélőknek
#BUSZBALESET Nagyon várják a péntek éjjeli veronai buszbaleset túlélői a pszichológusi segítséget - jelentette szombat délután a helyszínről a közmédia tudósítója.
A könnyebb sérülteket kiengedték a kórházakból
#BUSZBALESET A péntek éjjeli Verona környéki buszbaleset könnyebb sérültjeit kiengedték a kórházakból, ők egy szállodában vannak, rajtuk kívül hat súlyos sérültet ápolnak két veronai kórházban - számolt be Sárközy Júlia, az MTI tudósítója.
LÁTOGATÁSI TILALOM A KÓRHÁZBAN
Az influenzaszerű megbetegedések számának növekedése miatt látogatási tilalmat rendeltek el a Csolnoky Ferenc Kórház több osztályán.
Írni se szenvedély, se szenvedés nélkül nem lehet
#KULTÚRA NAPJA Szabó T. Anna és Dragomán György költő-író páros volt az Eötvös Károly Megyei Könyvtár vendége pénteken a Magyar Kultúra Napja alkalmából.
Hétfőn kezdődik a másodfokú tárgyalás a Győri Ítélőtáblán
#VÖRÖSISZAP Hétfőn kezdődik a másodfokú tárgyalás a vörösiszapper mind a tizenöt vádlottja ellen a Győri Ítélőtáblán, különösen nagy kárt okozva elkövetett közveszélyokozás és más bűncselekmények miatt.
Brusznyai emlékhangverseny
Börtönvideó: 'Ha szabadulok, újraindítom a vállalkozásom'

bezárás