2017. július 22., szombat
Magdolna névnap
Instant
Az Utcazene harmóniája
Gondoltam, megfigyelem az emberek viselkedését és reakcióit, amit az utcazene vált ki. Mindenkin valamiféle átszellemülést láttam. Rövid beszámoló a csütörtöki napról.
Életöröm és életerő
Akinek nem lenne elég az Utcazene Fesztiválon való dőzsölés, Sümegen egy modern kori vadászatra is benevezhet.
Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítése vasárnap hajnalban
Az adatbázis karbantartása és rendszerfejlesztés miatt vasárnap hajnali 1 és 2 óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése - tájékoztatta a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) pénteken az MTI-t.
Ez már nem a régi Utcazene
UTCAZENE – Nagykorúvá válásának idejére az Utcazene a nagyokhoz hasonló professzionális fesztivál jelleget öltött, ahol a koncertek már csak az egyik tényezőjét adják a négy napos bulinak. Hogy ez mennyire jó vagy rossz? Kiderül a cikkből.
MÁSODFOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS VAN ÉRVÉNYBEN!
Tájékoztatjuk a veszprémi lakosságot, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlását figyelembe véve az Országos Tisztifőorvosi Feladatokért Felelős helyettes államtitkár az ország egész területére vonatkozóan 2017. július 20-án 00.00 órától július 23-án 24.00 óráig II. fokú hőségriasztást adott ki.
Elkezdődött az Utcazene Fesztivál
UCAZENE – Mutatjuk a nyitónap emlékezetes pillanatait!
Holdfény járja át a szívem újra
UTCAZENE – Két, a Moonshiner szót nevében viselő együttes is érkezett Veszprémbe: a portugál Moonshiner és a holland The Hillbilly Moonshiners. Kik ők, mit tudnak, és hol találkozhatunk velük?
Az Íródeáknál már kedden szólt a zúzda
A feltörekvő veszprémi és környékbeli zenekarok megszokotthoz képest egy nappal korábban, kedd este kezdték meg koncertjeiket az Íródeák Művészeti Udvarban. Folyt a sör és a fröccs, szólt a rock 'n' roll.
Munkatársat keres a CAE Healthcare
A kihagyhatatlanok
UTCAZENE – Az Utcazene Fesztivál nem az egyszeri és megismételhetetlen élményekről híres, idén is ugyanazok a zenekarok lépnek fel minden este, csak más-más színpadon. Mégis találtunk néhány előadót a programban, akiket érdemes felírni a naptárunkba, mert csak egyetlen koncertet adnak a héten.
Művészi kukákkal bővül az Utcazene Fesztivál
UTCAZENE – A legfőbb attrakciónak számító óriáskerék és az egyéb látványelemek mellett a VKSZ Zrt. is hangulatosabbá varázsolja az Utcazene Fesztivált: színesre festett szeméttárolókat helyeznek el a standjuknál.
26 kormányhivatali épületet újítanak meg energetikailag Veszprém megyében
Péntek délelőtt sajtótájékoztatót tartottak a KEHOP-5.2.2- 16-2016- 00008 azonosító számú “Veszprém Megyei Kormányhivatal épületeinek energetikai fejlesztése” című Európai Uniós projekt keretében megújult Megyeház tér 1. szám alatti ingatlan műszaki átadás-átvételi eljárása sikeres zárásáról.
A szórakozás széles skálája Veszprémben
Programokkal teli hét áll előttünk Veszprémben. A VEHIR.HU és a veszprémi Tourinform Iroda program és nevezetesség ajánló rovatában konkrétan egy programot nem is tudunk ez alkalommal kiemelni. Lássuk mivel vár minket a királynék városa!
A településkép nem magánügy
Milyen szabályok és elvek alapján építkezhetünk, és hogyan változik a rendszer? Horváth Gábor városi főépítészt kérdeztük.
IDEIGLENES FORGALOMKORLÁTOZÁS AZ UTCAZENE IDEJE ALATT!
Az Utcazene Fesztivál miatt ideiglenesen forgalomkorlátozásra kell számítani a megyeszékhelyen.
Az utolsó bajos zajok
Aki szeretné látni a The Trouble Notes vagy az Echo Town zenekarokat, az feltétlenül szakítson rájuk időt ma este, ugyanis az idei Utcazene Fesztiválon már nem találkozhatunk velük.
Meghalt a Linkin Park énekese
Öngyilkosságot követett el Chester Bennington, a Linkin Park énekese - értesült a TMZ.
Minden évben megyünk előre
VESZPRÉMFEST – Összegeztünk egy kicsit, a VeszprémFest véget értével Mészáros Zoltán fesztiváligazgatót faggattuk arról, milyennek ítélte meg az idei rendezvény sikerességét.
61,5 milliárd forintot kapunk a Modern Városok Programban
Közös sajtótájékoztatón mutatta be a Modern Városok Program fejlesztéseinek jelenlegi állapotát Csepreghy Nándor parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes és Porga Gyula polgármester kedd reggel a Városházán.
Munkalehetőség Veszprémben!
Recepciós munkakörbe keressük azonnali kezdéssel munkájára igényes, idegen nyelvet beszélő (angol nyelvtudás előnyt jelent), vállalkozó szellemű, kihívásoktól meg nem riadó kollégánkat!
Kezdődik a Régizenei Napok rendezvénysorozat
Idén ötödik alkalommal rendezik meg Veszprémben a Régizenei Napokat július 18. és 29. között a Kolostorok és Kertek rendezvényterületén, a jezsuita templomban.
Így láttunk: Rozé Rizling Jazz Napok
Mutatjuk, milyennek láttuk a belvárosi borfesztivált. GALÉRIA
Elkezdődött az Utcazene Fesztivál
14 gondolat az EP-ről és Strasbourgról