2017. január 23., hétfő
Zelma névnap
INSTANT
Feltárult a 301-es parcella
Az 56-os forradalom utáni megtorlás áldozatainak emléket állító kiállítás nyílt hétfőn a Pannon Egyetem aulájában, mely a névtelen hősöknek helyet adó 301-es parcella történetét mutatja meg.
A közösség a boldogság kulcsa
Újévi fogadást rendeztek szombat délben a Pannon Egyetem aulájában, ahol dr. Navracsics Tibor mondott beszédet.
Megszilárdították a dobogós helyüket
Visszavágott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a nyitó fordulóban elszenvedett kiadós, törökbálinti fiaskóért – a sikerért alaposan megdolgozott, sok energiát mozgósított kosárlabdázóink az NB I/B Nyugati csoportban zsinórban a tizedik diadalukat aratták.
Díjazták a Pannon Egyetem oktatóit
Az egyetem két oktatója is rangos elismeréseket vehetett át a közelmúltban: dr. Ürge Lászlót a szakma, míg dr. Horváth Ottót a megye díjazta.
Vírusinváziót fékeztek meg a bakonyi bitfaragók
A Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara immár negyedik alkalommal rendezte meg a Bakonyi Bitfaragó Bajnokság elnevezésű országos középiskolai programozási csapatversenyt, amely a Kar tehetséggondozó programjának fontos részét képezi. A verseny célja a középiskolás diákok logikus gondolkodásának fejlesztése, a csapatmunka, a kreatív feladatmegoldás gyakorlása és a programozás népszerűsítése.
Kutatói ösztöndíj felhívás
A béke és az európai integráció témáját kutató ösztöndíjprogramot hirdetett meg a Fundación Academia Europea de Yuste (FAEY) európai uniós alapítvány PhD hallgatók részére.
Tartja a pozícióját a Pannon Egyetem
Az idei hazai rangsorok mellett a nemzetközi felmérések is megerősítik: továbbra is a top egyetemek között tartják számon a Pannon Egyetemet a magyar felsőoktatási intézmények mezőnyében.

bezárás