2017. március 29., szerda
Auguszta névnap
INSTANT
III. Vegyész Szakest
#GALÉRIA Már-már hagyományos jelleggel idén is megrendezték a Vegyész Szakestet a Pannon Egyetemen március 16-án. Mutatjuk, milyen volt a hangulat.
Sopronban sem hibáztak a kosarasok
Újabb győzelmével versenyben maradt az NB I/B Nyugati csoportjának alapszakaszbeli elsőségéért a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém.
II. Szilikát Szakest
#GALÉRIA A tavalyi hagyományt folytatva nagy sikerrel rendezte meg a Pannon Egyetem a II. Szilikát Szakestet március 10-én. Volt Szilikát Kupa avatás, bemutatkoztak a VEN csapatok, búcsúztak a végzősök, a Rocket Mode és Dj Davelogan pedig hajnalig húzta a talpalávalót.
IV. Pénzügy És Számvitel & Turizmus Szakest (1)
#GALÉRIA Negyedik alkalommal hívta szakestre a pénzügy és számvitel, valamint a turizmus szakos hallgatókat az egyetem. Az esemény extra meglepetést is tartalmazott: itt mutatkoztak be először az idei VEN csapatai.
Minden problémára van megoldás
Beszélgetés Molnár Ádámmal, a Pannon Egyetem egykori diákjával mintákról, célokról, keretekről, amelyek fogva tartanak minket a mindennapokban, és arról, hogy az iskolai bukdácsolásból hogyan került be a világ legjobb szoftverfejlesztői közé, és mit kell tennünk ahhoz, hogy a bennünk rejlő lehetőségek kiteljesedjenek.
A tapasztalt tanácsadókat is lenyűgözték
Február 25. és 27. között zajlott le a Pannon Egyetemen a tímár László Tanulmányi Emlékverseny és Esettanulmányi Megoldó Verseny. A hallgatóknak nehezített körülmények között kellett helyt állniuk, de így is szépen vették az akadályt.
Trump a Pannon Egyetemen
Donald Trump amerikai elnök világpolitikai hatásairól tartottak előadásokat kedd délután a Pannon Egyetemen.
Gazdász Szakest 2017 (2)
#GALÉRIA Igazi karnevàli hangulat fogadta a gazdasàgi szakok hallgatóit februàr 22-én, a Gazdàsz Szakesten. Aki időben érkezett, ajàndék àlarcot is kaptak, de a leglelkesebbek maguktól is maskaràt öltöttek.
Háromszoros win helyzetet kell teremteni
Február 25. és 27. között rendezik meg a Tímár László Esettanulmányi Megoldó Versenyt a Pannon Egyetemen. A verseny 16 éves történetében idén először a hallgatóknak egy nonprofit szervezet valós problémáira kell megoldást találniuk.
Új készülék a Mérnöki Kar Analitikai Kémia Intézeti Tanszékén
Világszínvonalú, analitikai csúcstechnika érkezett demonstrációs célokkal a Mérnöki Kar Analitikai Kémia Intézeti Tanszékére.
IV. Pénzügy És Számvitel & Turizmus Szakest (2)
#GALÉRIA Negyedik alkalommal hívta szakestre a pénzügy és számvitel, valamint a turizmus szakos hallgatókat az egyetem. Az esemény extra meglepetést is tartalmazott: itt mutatkoztak be először az idei VEN csapatai.
Pályázd meg a jövődet!
A különböző ösztöndíjprogramok nemcsak arra adnak kiváló lehetőséget, hogy jobb eséllyel induljunk a munkaerőpiacon, de remek ön- és világismereti kurzusként is szolgálnak. A Pannon Egyetem több ösztöndíjt is kínál a következő időszakra.
Új MTA támogatott kutatócsoportok a Pannon Egyetemen
A Magyar Tudományos Akadémia által támogatott egyetemi kutatócsoportok létrehozására kiírt pályázat eredményeként 2017. július 1-től két új MTA támogatott kutatócsoporttal erősödik a Pannon Egyetem.
A márciusi ifjak példája kötelez
Ünnepi műsorral emlékeztek meg 1848. március 15-ére a Pannon Egyetemen kedd délelőtt, ahol dr. Gelencsér András rektor mondott beszédet.
EXPERIMENTÁLIS SNITT - Filmes pályázat fiataloknak
Kovács András emlékére Experimentális snitt címen hirdet filmes pályázatot a Szeretfilm Stúdió középiskolásoknak és a felsőoktatási korosztálynak. A nyertesek többek között 100 ezer forint díjazásban részesülnek.
Gazdász Szakest 2017 (1)
#GALÉRIA Igazi karnevàli hangulat fogadta a gazdasàgi szakok hallgatóit februàr 22-én, a Gazdàsz Szakesten. Aki időben érkezett, ajàndék àlarcot is kaptak, de a leglelkesebbek maguktól is maskaràt öltöttek.
Ujvári János diplomadíj-pályázat
A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala kiemelt fontossággal kezeli, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a szellemi tulajdon-védelmi kérdések jelenlétére a napi életben, és a szellemi tulajdon-védelem szerepére a gazdasági folyamatokban. Ennek a munkának a részeként a hivatal évtizedes múltra visszatekintő pályázatot ír ki minden évben végzős felsőoktatási hallgatók részére.
Befektetés az ifjúságba: befektetés a jövőbe
Sokan vannak, akik a fiatalság megszállottjai, Janzsó Ádám azonban másképpen az: közel egy évtizede foglalkozik az ifjúság érdekeinek képviseletével. Korábban a Várfok Alapítvány ifjúsági irodáját és a Veszprémi Ifjúsági Házat vezette, majd a Nemzeti Ifjúsági Tanácsnál dolgozott, számos kezdeményezés résztvevője volt. Mert ahogy ő látja, ha most nem fektetünk az ifjúság ügyeibe, azzal a jövőt veszélyeztetjük.