2017. február 25., szombat
Géza névnap

blog

Idén is lesz francia vacsora est a Chianti Étteremben
Gazdag programkínálattal vág neki a 2017-es esztendőnek a veszprémi étterem. A környék települései mellett Palkonyán és Budapesten is megkóstolhatjuk a főztjüket.
  • 2017.02.04. 04:28
  • Ge. Á.
A reklám nem pénzkidobás, hanem megtérülő befektetés
Aki azt mondja, egy jó terméket nem kell reklámozni, nagyon téved mert a jó reklám valódi hatást ér el. Kulcsfontosságú eszköz ahhoz, hogy megismertessük a fogyasztóval. A termék önmagában csak az, ami: termék. A reklámmal együtt viszont már kiemelkedik a többi közül.
  • 2017.02.01. 16:19
  • vehir.hu
Borvacsora a Chianti Étteremben
  • 2017.01.30. 14:20
  • vehir.hu
Marketing: fontos a jelenlét
Az alábbi videók azt mutatják be, hogy mekkora szerepe van annak, hogy jelen legyen a cégünk a különböző marketingcsatornákon, hiszen az agyunk a másodperc tört része alatt reagál a világra (gyorsabban, mint ahogy annak tudatában vagyunk).
  • 2017.01.18. 11:51
  • vehir.hu
Borvacsora a Chianti Étteremben
  • 2017.01.09. 14:17
  • vehir.hu
Garázsvásár karácsonyra
Érdemes vasárnap bekukkantani a Stégbe, mert óriási kedvezményekkel juthatsz hozzá kedvenc márkáidhoz.
  • 2016.12.14. 04:29
  • vehir.hu
HR-ből a vendéglátásba
Fuchs Róbert, a veszprémi Gusto Delicate munkatársa nemrég vehette át Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől a Magyar Kereskedelemért Nagydíjat. Négy éve dolgozik a szakmában, a HR-ről való váltáskor érzelmi döntést hozott, ám egyáltalán nem bánta meg.
  • 2016.12.12. 04:31
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
Karácsonyi receptvarázs: Fahéjas tiramisu szilvával
A Tiramisu sokak kedvence. Most egy olyan ízkombináció receptjét osztjuk meg, amely ötvözi a Tiramisu nagyszerűségét a karácsonyi, ünnepi ízekkel.
  • 2016.12.11. 15:00
  • vehir.hu
Zero to Hero
Mindenki érezte, milyen a színpadon a fényben állni, aki eljött legutóbbi fotózásaink valamelyikére.
  • 2016.12.08. 16:00
  • vehir.hu
Karácsonyi gyümölcskenyér
A gyümölcskenyér egy olyan sütemény, melyet sok családban készítenek el karácsonykor. Természetesen az év során bármikor megsüthető, és így ünnepi hangulatot varázsolhatunk a hétköznapokba is. Egyszerű és gyors receptünket bátran ajánljuk mindenkinek, aki szereti meglepni a szeretteit.
  • 2016.11.27. 12:30
  • vehir.hu
1 2 3 4 5 ... »