2017. január 23., hétfő
Zelma névnap

blog » Chianti gastro blog

Borvacsora a Chianti Étteremben
  • 2017.01.09. 14:17
  • vehir.hu
HR-ből a vendéglátásba
Fuchs Róbert, a veszprémi Gusto Delicate munkatársa nemrég vehette át Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől a Magyar Kereskedelemért Nagydíjat. Négy éve dolgozik a szakmában, a HR-ről való váltáskor érzelmi döntést hozott, ám egyáltalán nem bánta meg.
  • 2016.12.12. 04:31
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
Magyar Kereskedelemért Nagydíjat kapott a Gusto Delicate munkatársa
Fuchs Róbert szerdán vehette át Demján Sándortól, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnökétől és Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől az elismerést Budapesten.
  • 2016.11.10. 21:00
  • Ge. Á.
Csak a név és a belső változik
Meg egy kicsit a kínálat is bővül. A hét közepétől elhagyják a Chianti nevet, és Gusto Delicate-ra keresztelve fut tovább a veszprémi ínyencbolt. Az országban több ilyen üzlet is nyílik.
  • 2016.10.18. 14:13
  • Ge. Á.
2. ADÁS: Stílusos Vidéki Éttermiség
A Stílusos Vidéki Éttermiség idén Veszprémben tartotta éves összejövetelét. A program kapcsán gasztroműsort készítettünk.
  • 2016.09.19. 04:27
  • Bertalan Melinda, Ge. Á., Söge , Szabó Virág
Jótékonysági főzés a veszprémi családokért
A veszprémi SVÉT előestéjén főz hét séf a Chianti étteremben, a borvacsora bevételének egy részét hátrányos helyzetű családok és gyermekek kapják meg.
  • 2016.08.14. 04:43
  • Ge. Á.
Mit is igyunk nyáron?
A limonádék és shake-ek otthon is elkészíthető változatainak kombinációja szinte határtalan. De mit válasszunk akkor, ha inkább alkoholos italoktól frissülnénk fel?
  • 2016.07.08. 13:55
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
Veszprémben főz a vidéki vendéglátás krémje
Debrecen, Pannonhalma és Palkonya után idén szeptember 11-én a veszprémi várba érkezik a vidéki vendéglátás színe-java, hogy egy nap alatt mutassák meg, mit gondolnak a vidéki vendéglátásról.
  • 2016.06.14. 13:23
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
Széll Tamás nyerte a Bocuse d'Or európai döntőjét
A szakácsolimpián már az nagy szónak számított volna, ha az első 10-be jut. Jövőre ott lehet a lyon-i világbajnokságon. A második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Svédország lett. Az eseményen veszprémi szakácsok is részt vettek.
  • 2016.05.11. 18:55
  • Ge. Á.
  • MTI, Index
Budapestre figyel majd a gasztronómiai világ
A világ legfontosabb szakácsversenyét, a Bocuse d’Or európai döntőjét rendezik jövő héten a fővárosban, ahol a Chianti Étterem és a Baricska Csárda is főz a nagyérdeműnek.
  • 2016.05.06. 13:00
  • Ge. Á.
1 2 3 4 »

bezárás