2017. december 15., péntek
Valér névnap

gasztro

Egyszerű süteménnyel is el lehet kápráztatni a családot
Nem muszáj ahhoz Mautner Zsófinak vagy Széll Tamásnak lenni, hogy a hétköznapokon vagy az ünnepekre készülődve látványos és finom süticsodákat tegyünk le az asztalra: egy csipet kreativitással és lelkesedéssel ugyanúgy ínycsiklandó alkotások készíthetők.
  • 2017.12.07. 11:00
  • Bertalan Melinda
A Bakony Expo idén is elhozza a Bakony ízeit
Ahogy korábban írtuk, november 10-12. között várja látogatóit ismét, immár negyedik alkalommal a Bakony Expo, a bakonyi ízek vására.
  • 2017.11.02. 13:58
  • Tokos Bianka
  • Domján Attila
  • fotók: bakony-balaton.hu
Bakony Expo immár negyedik alkalommal
November 10-12. között várja látogatóit ismét a Bakony Expo, a bakonyi ízek vására. A három napos rendezvénynek idén is a Veszprém Aréna ad otthont.
  • 2017.10.30. 11:14
  • Tokos Bianka
  • Domján Attila
A barbecue-hoz nem kell más, csak smoker, rengeteg olvasás, türelem és egy tálca sör
Ezt mondja legalábbis a most 17. szülinapját ünneplő Oliva Étterem séfje, Tornyos Balázs, akinek vezetésével heteken át különféle BBQ ételeket lehet megkóstolni az étteremben.
  • 2017.10.27. 04:00
  • Ge. Á.
Fejlődik az ízlés, de van hova fejlődni
Az elmúlt 25 évben sok minden letisztult a borszakmában itthon, emellett megjelent az a fogyasztói réteg, akinek inkább a minőség fontos, nem az olcsóság. Veszprém is elbírna egy rendes borbárt - Gősi Péter sommeiler-vel beszélgettünk.
  • 2017.10.13. 06:00
  • Ge. Á.
  • Kovács Bálint
Folyamatosan javul a magyar bor minősége
A Borkiválósági programnak is köszönhetően folyamatosan javul a magyar borok minősége - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter kedden.
  • 2017.10.10. 12:40
  • vehir.hu
  • mti
A bárányok lejtenek
Barik Lájt, Szentantalfai Merlot 2016: számtalan bortúráim egyikén találkoztam ezzel a viccelődő borral, Szentantalfán.
  • 2017.10.10. 04:30
  • vehir.hu
  • Ecoport magazin
A bor sokkal fontosabb az emberek életében, mint gondolják
Tóth Loon rendezőt, a Petőfi Színház színművészét kérdeztem a borok világáról és az aktualitásokról.
  • 2017.10.09. 04:30
  • Tokos Bianka
  • Babják Tamás
  • képek: colorcam.blog.hu, sztarcafe.com, balatonize.hu
Új dolgok születnek Veszprémben
A 26 éves szakács Mede Ádám a Michelin-csillagos Onyx és a Costes étterem után választotta Veszprémet és a megújult Fricskát következő állomásaként.
  • 2017.08.25. 15:41
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
  • Ecoport
Az indiai ételek varázslata az Oliva Étteremben
Indiai vega estet tartanak augusztus 25-én az Oliva étteremben. Az est főszakácsával, Dobos Tamás DJ-vel, a Transzcendentális Meditáció tanárával beszélgettünk.
  • 2017.08.21. 06:00
  • Tokos Bianka
  • Szalai Csaba
  • fotó: facebook.com/hoteloliva
1 2 3 4 »