Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 18. Erik
Veszprém
19°C
2024. május 18. Erik
Veszprém
19°C

Kétéves lett a veszprémi Hufbau

2024. május 5. 16:07
A Hufbau egy teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, amely franchise-ként, hálózatban működik az ország több területén. Veszprémben családi vállalkozás üzemelteti immár második éve.

A Piedl-Ker Kft.-hez autókereskedés és tüzéptelep is tartozik, és bár nagyban gondolkodnak, a családias szemléletet fenntartják minden vállalkozásukban, köztük az építőanyag- és barkácsáruházlánc helyi üzemeltetésében is.

Az idei évben Porga Gyula polgármester is részt vett az eseményen, aki elmondta:

,,Fontos, hogy egy város folyamatosan fejlődjön, és mindig előre tartson. Ehhez szükség van az olyan modern és innovatív vállalkozásokra, mint a Hufbau, amelyek szerves részét képezik a város jövőjének."

Ovádi Péter, Porga Gyula és Piedl AnnaOvádi Péter, Porga Gyula és Piedl Anna

Schneiderné Piedl Anna, a Piedl-Ker Kft. ügyvezetője a kezdetekről beszélt: 2022 májusában nyitották az üzletet, mely azóta is egyedülálló a környéken. Családi vállalkozásként üzemeltetik, a Hubfau alapító tulajdonos tagjaiként, ahol igyekeznek úgy szervezni az árukészletet, hogy náluk minden elérhető legyen, ami egy ház építéséhez kell, az alapozástól egészen az utolsó munkafázisig. A tavalyi év óta lehetőség van náluk igénybe venni a 3D látványtervezést is a fürdőszobai kialakítások során, illetve hőszigetelő stúdiót is nyitottak az áruházon belül, ahol szakértők segítenek a lakossági ügyfeleknek a témában.

A születésnapot idén is családi nap keretében ünnepelték szombaton, különböző gyermekprogramok, ügyességi játékok is szerepeltek a programok között.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Az iskola, amely 50 éve a gyerekeké Az iskola, amely 50 éve a gyerekeké Fennállásának fél évszázados jubileumát ünnepelhette pénteken a veszprémi Hriszto Botev Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola. ma 16:33 A honvédelem napja a magyar társadalom napja is A honvédelem napja a magyar társadalom napja is Hatodik alkalommal rendezik meg a Honvédelmi Napot Veszprémben, ennek alkalmából tartottak péntek délelőtt az Agóra Veszprém Kulturális Központban ünnepi állománygyűlést a Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központ katonái. ma 14:17 Egyre több az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalan ember Egyre több az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalan ember A hajléktalanok körében végzett szokásos február 3-ai országos felmérés szerint egyre több közöttük az idős, beteg, munkaképtelen ember. tegnap 14:20 Navracsics Tibor a közigazgatás várható fejlesztéseiről beszélt Veszprémben Navracsics Tibor a közigazgatás várható fejlesztéseiről beszélt Veszprémben A magyar kormány célja az, hogy 2030-ra az Európai Unió egyik legélhetőbb országává váljon, ebben pedig a területfejlesztési politikának, valamint az ettől elválaszthatatlan közigazgatási rendszernek kiemelt szerepe van. Mindezt Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter mondta csütörtökön Veszprémben a VEAB szakmai konferenciáján, ahol az is kiderült a miniszter előadásából, hogy milyen újítások várhatók még a kormányablakoknál. tegnap 17:01

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.