Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C

Rendőrségi hírek

2011. szeptember 9. 9:01 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Ittas férfi ütközött egy kereszteződésben; egy csütörtöki tűzeset ügyében nyomozást indított a rendőrség ismeretlen tettes ellen.

Eltiltás alatt ittasan vezetett

Csütörtökön (szeptember 8.) délben egy 54 éves csopaki lakos a 73-as főúton közlekedett Balatonfüred felől Veszprém felé. Haladása során a jelzőlámpás kereszteződéshez érve ittassága, illetve figyelmetlensége miatt hátulról nekiütközött a tilos jelzésnél forgalmi okból megálló Opel gépkocsinak. A férfinél alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív lett, ezért vérvételre előállították. Ellenőrzése során kiderült, hogy a járművezetéstől egy év időtartamra eltiltották.

Az ittas sofőrt járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés miatt a Veszprémi Rendőrkapitányság őrizetbe vette, az ittas járművezetés miatt büntetőeljárás indult ellene.

Szemtanúk jelentkezését várjuk

A Veszprémi Rendőrkapitányságra szeptember 8-án, csütörtökön délután 16 óra 40 perckor érkezett bejelentés, hogy a Veszprém, Stromfeld Aurél utca 9/C szám alatti társasház alagsorában található pincében tűz ütött ki. A rendőrjárőr kiérkezéséig a tüzet a tűzoltóság munkatársai eloltották. A tűz keletkezésének pontos oka és a keletkezett kár nagyságának megállapítása jelenleg is folyamatban van. Mivel az elsődleges tűzvizsgálati vélemény szerint a tüzet szándékos emberi magatartás okozta és fennállt a reális lehetősége annak, hogy a tűz a társasház lakásaira is továbbterjedjen, ezért az ügyben közveszély okozás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás ismeretlen tettes ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán..

Kérjük, hogy akik a megadott időben a társasház alagsori pincéjénél bármilyen gyanús személyre vagy eseményre lettek figyelmesek, azt a 107-es vagy 112-es ingyenesen hívható telefonszámon jelezzék, illetve közvetlenül a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályával a 88/428-022-es telefonszámon vegyék fel a kapcsolatot. Segítségüket előre is köszönjük!

vehir.hu
további cikkek
Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' A Pápa melletti Kúp település határába is telepítettek egy légvédelmi egységet, amiből összesen tizenegy darabot vásárolt a Magyar Honvédség Izraeltől. A vaskupola néven is ismert haditechnikai rendszer volt az, ami megvédte a zsidó államot attól, hogy tavaly még nagyobb pusztítást végezzen a Hamás terrorszervezet. ma 8:09 A felelős állattartás az ünnepek idején is fontos A felelős állattartás az ünnepek idején is fontos A húsvéti időszakban számos család gondolja úgy, hogy élő nyúllal lepi meg a gyermekeket, ugyanakkor fontos mérlegelni, hogy állatot tartani hosszú távú elköteleződést jelent. tegnap 10:36 Támogatási programot hirdet a kormány a civil állatvédő szervezeteknek Támogatási programot hirdet a kormány a civil állatvédő szervezeteknek A kormányzatnak kiemelten fontos terület az állatvédelem, ezért idén is meghirdeti támogatási programját a civil állatvédő szervezetek számára - mondta az állatvédelemért felelős kormánybiztos kedden Nyíregyházán. 2024. március 26. 15:51 Ismét strucctojásfát díszítettek az állatkertben Ismét strucctojásfát díszítettek az állatkertben A tavalyi nagy sikeren felbuzdulva idén is strucctojással díszített fa várja az állatkert látogatóit a Gulya-dombi bejáratnál az ünnepi hosszú hétvégén. tegnap 14:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.