2022. június 30.
//
Pál névnap

Egyelőre nincs változás

2011. október 2. 10:26
vmeteo.hu
Vasárnap zavartalan napsütés, gyenge északnyugati szél, száraz késő nyárias idő várható. Délutánra 26°C környékére melegszik a levegő, az esti órákban 16°C várható.

Csütörtökig folytatódik az eseménytelen, jórészt napos, száraz idő. Időnként magasszintű felhőzet szűrheti a Nap fényét, csapadék nem várható. Gyenge, mérsékelt marad változó irányú szél, reggelente 10°C, délutánonként 26°C környékén alakul a levegő hőmérséklete.

Változást egy péntekre előre jelzett hidegfront hozhat, már több modell is stabilan tartja a lehűlést és a csapadékot. A jövő hét végén jó eséllyel beköszönthet a hűvös, szeles őszi idő, pénteken esővel, szombaton záporokkal, vasárnap élénk északnyugati széllel. Várhatóan több mint 10°C-al lesznek alacsonyabbak a napi maximumok, mint az elmúlt időszakban.

vehir.hu

További cikkek

MEGVALÓSULT A „MOZDULJ KÖZÉP-DUNÁNTÚL!” CÍMŰ PROJEKT
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.