2023. január 28.
//
Károly, névnap

Egyre vastagabb felhők érkeznek

2011. december 1. 9:50
vmeteo.hu
Csütörtökön várhatóan egész nap a köd játssza a főszerepet, ködszitálás, ónos ködszitálás is előfordulhat. Gyenge délkeleti szél fúj. A hőmérséklet 0°C közelében tetőzik.

Pénteken is ködös időre van kilátás, a magasban azonban egyre vastagabb felhők érkeznek fölénk, a nap második felében gyenge eső, esetleg ónos eső is kialakulhat. Általában gyenge marad a délkeleti szél. A hőmérséklet reggel -2°C, délután 1°C körül lesz.

A hétvégén eleinte még számíthatunk ködre, majd a megélénkülő légmozgásnak köszönhetően kitisztul az idő.

Szombaton eső, esetleg ónos eső is előfordulhat. Átmenetileg melegszik a levegő, hétfőn azonban hidegfront érkezik.
 

vehir.hu

További cikkek

MEGVALÓSULT A „MOZDULJ KÖZÉP-DUNÁNTÚL!” CÍMŰ PROJEKT
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.