Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Pályázati kiírás foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokra

2012. január 4. 18:52 // Forrás: Verga
A HM VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. pályázatot hirdet foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok elvégzésére.

Pályázat kiírója:
HM VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt Veszprém, Jutási u. 10.

Pályázat tárgya:
Foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok elvégzése az alábbiak szerint:

- Pályázó elvégzi a HM VERGA Zrt. által 2012. évben foglalkoztatott, éves átlagban 300 fő (tényleges vizsgálati létszám várhatóan 350-400 fő) közfoglalkoztatott foglalkozás-egészségügyi vizsgálatát. A vizsgálat elvégzéséhez szükséges engedélyekkel és szakképesítéssel a Pályázónak rendelkeznie kell.

- Pályázó vállalja, hogy a HM VRGA Zrt költségén beszerzett Lyme-kór elleni védőoltást a közfoglalkoztatottak részére beadja.

- A közfoglalkoztatottakat erdőápolásban és parkerdők, erdei közcélú berendezések karbantartásában kívánjuk foglalkoztatni.

- Tekintettel arra, hogy a közfoglalkoztatottakat jellemzően Ajka, Herend, Zirc, Várpalota és Veszprém vonzáskörzetéből kívánjuk felvenni, ezért a Pályázónak nagyobb létszám (10-20 fő) esetén vállalnia kell a vizsgálatok elvégzését egy előre egyeztetett időpontban az említett helyszíneken, egy általunk rendelkezésre bocsájtott helységben. A helységgel szemben támasztott követelmények a Pályázó által beadott Pályázatnak tartalmaznia kell.

- Fizetés a vizsgálatok lefolytatása után havonta, a kiállított számla benyújtását követő 15 napon belül.

- A Pályázó a vizsgálatok során alkalmazottai közreműködésével köteles eljárni, de igénybe veheti azonban más személy közreműködését is, ha ez a megbízatás jellegével együtt jár. A közreműködő magatartásáért a Pályázó sajátjaként felel.

Pályázat célja: A foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok lehető leggazdaságosabb elvégeztetése arra jogosult vállalkozások, vállalkozókon keresztül.

Pályázat elbírálása: HM VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt vezetése dönti el, hogy a beadott pályázatok közül melyik ajánlattevővel köti meg a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok elvégzésére vonatkozó szerződést.

Pályázati kiírás közzététele: Interneten a HM VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. honlapján a www.verga.hu és a www.vehir.hu honlapon.

Beadás módja: A pályázatokat lezárt borítékban postai úton vagy személyesen (Veszprém, Jutási u. 10. Titkárság) lehet leadni. A borítékra kérjük ráírni: „Pályázat foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok elvégzésére".

Határidők:
A pályázat leadási határideje: 2012. január 13. 15 00 óra
A pályázat elbírálásának határideje: 2012. január 16.15 óra

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a HM VERGA Zrt elérhetőségein lehet:
8200 Veszprém, Jutási u. 10. Pf. 54., tel: 88/591-510, e-mail: info@verga.hu

Értékelés után a Pályázókat írásban tájékoztatjuk.

Veszprém, 2012. január 2.

Tengerdi Győző
vezérigazgató

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.