2019. február 23., szombat
Alfréd névnap

Javult a komfortérzet

Sokan voltak kíváncsiak az újonnan megnyíló Penny üzletre a Dózsavárosban csütörtök reggel. Egy hat éve megszületett elképzelés vált valóra a helyiek nagy örömére.

A dózsavárosiak több éves álma vált valóra azzal, hogy új üzlet nyílt a városrészben - hangsúlyozta Porga Gyula csütörtökön reggel az ország 190. Penny Marketjének ümnnepélyes megnyitója alkalmából, hozzátéve, az itt élők komfortérzete jelentősen javul ezáltal, nem kell a város különböző pontjaira utazni bevásárolni.

- 2006 szeptemberében kezdtünk el közösen gondolkodni azon, milyen célokat kell felállítani a Dózsa téren - jegyezte meg Mihalovics Péter önkormányzati képviselő. Hozzátette, akár könyvet is ki lehetne adni arról, mennyi mindent éltek át közösen a végeredményig. - Ha soha nem adjuk fel, mindanyiunk számára valósággá válnak azok a célok, amelyek álomnak tűnnek a kezdeti időszakban - húzta alá a képviselő.

Új elrendezéssel találkozhatnak azok, akik meglátogatják az üzletet, a cég elképzelése szerint ezzel meglágyítják a diszkon jellegű vásárlást - fogalmazott érdeklődésünkre Szabados Árpád. A Penny Market Kft. nyugat-magyarországi régiójának értékesítési vezetője elmondta, március 19-én két hétre bezárják az Aradi vértanúk utcai üzletüket, hogy új, komfortosabb üzletet alakítsanak ki.

- Az új üzlet egyfajta húsvéti ajándék nekünk - fogalmazott az egyik vásárló.