Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szezonkezdés előtti sétahajójáratok indulnak

2012. március 12. 15:22 // Forrás: mti
Szezonkezdés előtti sétahajójáratok indulnak a Balatonon Siófokról és Balatonfüredről a március 15-i ünnepre és az azt követő hosszú hétvégére tekintettel.

A hivatalos balatoni hajózási szezon a menetrendszerinti járatokkal mindig húsvét nagyszombatján indul, ami idén április 7-re esik. A hajózási cég két hajóját előkészítette, hogy már a négynapos ünnep alatt is sétahajózási lehetőséget biztosítson a Balatonhoz érkezőknek. A hajózási szolgáltatásokért üdülési csekkel, majd a szezonkezdés után Szép kártyával is lehet fizetni.

A kompok óránként közlekednek, Szántódról 7-18 óra között, Tihanyból 7.30 és 18.30 között. További információk a www.balatonihajozas.huhonlapon olvashatók - tájékoztatta Horváth Gyula, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója az MTI-t hétfőn.

vehir.hu
további cikkek
Senki sem nézi, de mindenki látja – bizonyítottan tévéfüggő a magyar Hétvezér Senki sem nézi, de mindenki látja – bizonyítottan tévéfüggő a magyar A csattanót az elején lelövöm: minden korosztályt beleértve a magyarok átlagosan 4 óra 49 percet tévéznek egy nap. Ezzel hazánk a top 10-ben van világszinten, ami azért is furcsa, mert egyre többször hangzik el a mondat: „Nekem tévém sincs, vagy már rég felmondtam a kábelszolgáltatónál. Csak a Netflix van.” Akkor mégis hogyan jön ki a matek? Kik ezek a tévéfüggő emberek és mit néznek a fekete dobozban? ma 1:29 Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Ezen a hétvégén tartották Szentgálon a Barkóca fesztivált, aminek névadója a település határában álló háromszáz éves fa, aminek a gyümölcséből, mint kiderült kiváló pálinka készül. tegnap 16:14 Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Nem sokkal szombat déli tizenkettő óra után Porga Gyula polgármester a Facebookon bejelentette, hogy össze is gyűjtötte a választási induláshoz szükséges aláírást. 2024. április 20. 13:12 A polgárok őreit díjazták A polgárok őreit díjazták Szombaton délelőtt a Veszprém megyei Polgárőr Szövetség hagyományos küldöttgyűlésén több megyei és veszprémi elismerést is átadtak. tegnap 10:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.